După succesul pe Xbox One, Ryse: Son of Rome va fi lansat și pe PC

După succesul pe Xbox One, Ryse: Son of Rome va fi lansat și pe PC

De pe Xbox One pe PC, acesta este traseul pe care îl urmează jocul de acţiune – aventură Ryse: Son of Rome al celor de la Crytek.

ryse-son-of-rome-game

La , existau doar câteva jocuri. Printre ele se număra şi Ryse: Son of Rome un joc de aventură dezvoltat de . Acesta a devenit rapid unul dintre cele mai populare, în parte și datorită graficii impresionante. Acum, acelaşi titlu va fi lansat și pe PC-uri.

Dezvoltatorul Ryse: Son of Rome, acelaşi din spatele popularei serii Crysis, a anunţat oficial că în această toamnă vom putea experimenta aventura din Roma Antică şi fără să fim posesori de console next-gen. Singura schimbare de logistică dintre lansarea de acum un şi cea de pe Xbox One este legată de publisher-ul folosit. Versiunea de Xbox One a fost publicată de Microsoft, în timp ce acum este vorba de Deep Silver şi Crytek.

Ca valoare adăugată, pachetul care va fi disponibil pentru PC va include din start toate DLC-urile lansate până la această oră pentru versiunea de Xbox One a jocului. În plus, dacă veţi avea o configuraţie hardware care să vă permită, noul Ryse: Son of Rome va veni şi cu suport pentru gaming la rezoluţie 4k.

Pentru simplul fapt că sunt nişte jocuri foarte reuşite, mai multe jocuri de Xbox One au fost portate sau se pregătesc să fie portate pe PC. Primul dintre ele a fost a fost anunţat deja este Dead Rising 3, dezvoltat de Capcom. Acesta urmează să fie lansat în luna septembrie a acestui an.

Citește și: