27 aug. 2014 | 14:11

Sony Xperia Z3, imagini neoficiale

ACTUALITATE
Sony Xperia Z3, imagini neoficiale

Sony pregătește lansarea telefonului Sony Xperia Z3 la Târgul de Tehnologie IFA 2014 și mai multe imagini au apărut pe internet, în care putem vedea dispozitivul înainte de lansare.

Xperia-Z3-Leak_1-780

Site-ul Xperia Blog, specializat în zvonuri și informații despre dispozitivele japoneze a publicat mai multe imagini cu Xperia Z3, care va avea o baterie de 3.100 de miliamperi. Față de Xperia Z2 Sony nu schimbă foarte multe.

De la prima versiune de Sony Xperia Z, japonezii au modificat doar caracteristicile tehnice. Designul a rămas neatins aproape. El a fost unul din punctele cele mai interesant la Xperia Z, iar japonezii au rămas la principiul „dacă nu e stricat, nu-l schimba”.

Carcasa prezintă margini mai rotunjite, Sony face telefonul puțin mai subțire, iar camera foto rămâne cea folosită și pe alte modele, numai că este repoziționat blițul. Are 20 de megapixeli și folosește lentilele G ale companiei. Procesorul va fi un Snapdragon 801 cu patru nuclee, iar memoria RAM va fi de 3GB. Totuși, ecranul rămâne full HD la aproape 5,2 inci. În ceea ce privește dimensiunile fizice, va fi puțin mai „scund“ decât Xperia Z3 și puțin mai îngust și mai subțire.

Mai multe infromații vom afla de la IFA 2014, unde Sony va lansa acest telefon și probabil fratele său mai mic, din familia Compact. Ne așteptăm și la obiective care se pot conecta la smartphone, cu care ne-au obișnuit cei de la Sony, dar și o apariție surpriza.

Potrivit unor informații apărute zilele trecute, Sony pregătește o tabletă de 7 inci și un ceas inteligent. Tableta ar putea fi spectaculoasă și ar putea face diferența pe o piață unde Sony aproape că nu există, având vânzări mici.

Xperia-Z3-Leak_2-640x480

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele