Sony Xperia M2 Aqua – telefon impermeabil pentru popor [VIDEO]

Sony Xperia M2 Aqua - telefon impermeabil pentru popor [VIDEO]

Sony își extinde portofoliul de smartphone-uri rezistente la apă cu Sony Xperia M2 Aqua, un dispozitiv de clasă medie, care împrumută caracteristicile fraților mai mari.

12_Xperia_M2_Aqua
Sony a anunțat astăzi la Londra Sony Xperia M2 Aqua, un telefon de clasă medie, care are o cameră de 8 megapixeli și care poate fi scufundat în apă. M2 Aqua nu e doar un frate mai mic, ci, potrivit companiei, are cel mai bun nivel de impermeabilitate de pe piață. El a fost certificat cu nivelul IP68 pentru rezistență la apă. Nu au fost oferite date suplimentare despre cât de mult timp poate sta M2 Aqua scufundat sau la ce adâncime. 

Telefonul are un procesor Qualcomm Snapdragon 400, ca Sony Xperia T3 pe care l-am testat ieri pe playtech.ro. Are o baterie e 2.300 de miliamperi și poate susține conexiunile 4G.

Citește review-ul nostru cu Sony Xperia T3 pentru a ști la ce să te aștepți de la un smartphone cu asemenea caracteristici. 

În plus, camera foto are 8 megapixeli, iar în partea dreaptă, ca la orice smartphone Sony, există un buton dedicat care declanșează camera.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Sony Xperia M2 Aqua/”/]

Telefonul este plasat între zona compactă și cea de phablet-uri. Are un ecran de 4,8 inch, qHD (sfert de HD nu Quad HD).

Sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat, pe care l-am testat și pe Xperia T3 și pe care-l întâlniți și pe Xperia Z2. Memoria RAM este de 1 GB, iar capacitatea de stocare este de 8 GB, extensibilă cu 32 de GB.

În România, telefonul geamăn al lui M2 Aqua se numește Sony Xperia M2 și costă aproximativ 1.000 de lei. Așadar, dacă M2 Aqua va veni și pe piața din țara noastră, atunci va costa probabil cu 200-300 de lei mai mult.

Puteți urmări un video de prezentare al produsului în imaginile de mai jos. 

 

 

Etichete: