Sony Xperia Z3 și Z3 Compact apar în noi imagini

Sony Xperia Z3 și Z3 Compact apar în noi imagini

Sony va prezenta la IFA noul său telefon de vârf, Xperia Z3. Până atunci, mai e timp de câteva imagini neoficiale, specificații și unele informații despre Xperia Z3 Compact, versiunea mai mică, dar nu mai slab dotată.

sony xperia z3 leak

În primăvară a fost lansat Xperia Z2, în toamnă vine urmașul. GSMArena publică o colecție destul de mare de imagini cu Xperia Z3, un smartphone care nu se remarcă drept radical diferit de linia de design a japonezilor, fiind doar o mică actualizare față de vechile modele.

Află și: Sony Xperia Z3x va avea o cameră foto revoluționară, dar va fi lansat abia în 2015

Carcasa prezintă margini mai rotunjite, Sony face telefonul puțin mai subțire, iar camera foto rămâne cea folosită și pe alte modele, numai că este repoziționat blițul. Are 20 de megapixeli și folosește lentilele G ale companiei. Procesorul va fi un Snapdragon 801 cu patru nuclee, iar memoria RAM va fi de 3GB. Totuși, ecranul rămâne full HD la aproape 5,2 inci. În ceea ce privește dimensiunile fizice, va fi puțin mai „scund“ decât Xperia Z3 și puțin mai îngust și mai subțire.

Informațiile despre Xperia Z3 nu sunt singurele care au ajuns pe Internet, ci s-a aflat și despre Xperia Z3 Compact. Este versiunea mini, dar nu una cu dotări mai slabe cum fac Samsung și LG. Preia camera, procesorul și memoria RAM de la „fratele“ mai mare.

Sony Xperia Z3

Despre grosimea acestui telefon nu se știu prea multe lucruri, dar foarte probabil nu va fi mai mare decât Xperia Z3. Cât despre celelalte dimensiuni, are un ecran de 4,6 inci la rezoluție full HD, cu o lățime de 6,5 centimetri și o înălțime de 12,7 centimetri. Designul va fi același cu al Xperia Z3.

sony xperia z3 compact

Toamna anului 2014 se anunță cea mai bună pentru Sony. Ar putea lansa în același timp și versiunea normală, și pe cea mini. După IFA 2014, Sony va fi o companie care în doi ani de zile a lansat patru vârfuri de gamă și un smartphone mini.

Află și: Sony Xperia Z3 Compact – noi imagini și specificații

Sony Xperia Z3 compact

Citește și: