Sony pregăteşte pentru noutăţile de la IFA 2014

Sony pregăteşte pentru noutăţile de la IFA 2014

Într-o imagine postată recent de cei de la pe Facebook ni se oferă primele detalii despre noile gadgeturi ale companiei.

sony-tablet-smartwatch-ifa-2014

IFA 2014 se apropie cu paşi repezi. Evenimentul de la Berlin este cadrul perfect pentru ca multe companii din IT să-şi actualizeze portofoliul de produse înainte de sărbătorile de iarnă. Cei de la Sony au folosit şi în trecut acest târg de tehnologie pentru a face lansări importante, iar 2014 se pare că nu va fi o excepţie de la regulă.

Cu o prezenţă din ce în ce mai solidă pe piaţa telefoanelor inteligente, a tabletelor şi smartwatch-urilor, e foarte probabil ca în următoarele săptămâni gigantul japonez să anunţe noi aparate din fiecare categorie de produse.

Imaginea de mai sus, publicată pe una dintre paginile oficiale de Facebook ale companiei, include, în mod evident, atât un model de ceas inteligent pe care nu l-am mai văzut până acum, cât şi o tabletă cu diagonala de aproximativ 7 inci. Apa din fundal este o referinţă subtilă la a celor mai multe dispozitive portabile ale producătorului asiatic.

Tableta ar putea fi Xperia Z3 Tablet Compact, un gadget care a fost subiectul mai multor zvonuri în ultimele săptămâni şi care, deşi va fi mai mic decât Xperia Z2 Tablet, îşi va păstra rezistenţa la apă şi praf. Ceasul este foarte probabil să poarte numele de Sony Smartwatch 3. În contextul în care a trecut deja un an de la lansarea Sony Smartwatch 2, este puţin probabil ca această categorie de produse să nu primească un nou membru de la Sony.

Cu aproximativ o săptămână până la IFA 2014, nu mai trebuie să aşteptăm mult pentru a vedea cu ce încearcă să ne uimească Sony în această piaţă, din ce în ce mai aglomerată, a gadgeturilor mobile şi purtabile.

Citește și: