IFA 2014 – Sony pregăteşte ceasul inteligent Smartwatch 3 şi brățara Smartband Talk

IFA 2014 - Sony pregăteşte ceasul inteligent Smartwatch 3 şi brățara Smartband Talk

Noile au ajuns pe Internet printr-un rendering cam neclar. Numele acestora vor fi Smartwatch 3 şi Smartband Talk.

IFA 2014 promite să fie un eveniment încărcat de lansări atractive. Din această categorie fac parte şi noile gadgeturi purtabile create de .

Deja de câteva săptămâni am auzit zvonuri legate de Sony Smartwatch 3. Acesta este primul model de ceas inteligent al companiei japoneze construit în jurul platformei Android Wear. Menit să aibă parte de o lansare oficială în următoarele zile, gadgetul este construit în jurul unui display cu diagonala de 1,68 inci şi o rezoluţie de 320 x 320 pixeli. Este rezistent la apă şi la praf şi e certificat IP58.

sony smartwatch 3 smartband talk

Cu această ocazie, pentru prima oară, aflăm de posibilitatea lansării unei brăţări inteligente. Primul accesoriul purtabil de acest tip de la Sony, Smartband Talk va veni probabil încărcat cu senzori pentru monitorizarea mai multor aspecte ale efortului fizic. Acesta din urmă va afişa informaţii prin intermediul unui display curbat de tip e-Ink şi va interacţiona cu telefonul printr-o conexiune Bluetooth. Cel mai probabil, cuvântul Talk din denumirea produsului, este o referinţă la abilitatea acestuia de a prelua apeluri.

Citește și: IFA 2014 – La ce gadgeturi să ne așteptăm? (1) [PREVIEW]