Sony anunță produse de la IFA 2014 printr-un teaser

Cu doar câteva zile până la IFA 2014, cei de la Sony încearcă să ne tenteze cu noile lor produse: două telefoane şi o tabletă.

Sony-mentions-Xperia-Z3-Tablet-Compact

Ca multe alte companii din industrie, Sony a devenit în ultimii ani din ce în ce mai slabă la păstrat secrete pe marginea lansărilor iminente. De această dată este vorba Xperia Tablet Z3 Compact, şi un derivat mai mic cu o configuraţie similară intitulat Xperia Z3 Compact.

Siluete pentru cele trei aparate pot fi observate în clipul de mai jos. Acelaşi scurt metraj ne oferă o imagine de ansamblu asupra raportului de dimensiune dintre aceşti membri ai seriei Zperia Z. În conformitate cu o politică de grup anunţată în urma cu aproximativ un an, de anul acesta vom vedea două vârfuri de gamă anunţate anual. Primul a fost Xperia Z2, în timp ce al doilea va purta numele simplu de Xperia Z3. Similar cu Xperia Z2 Compact, noul Z3 Compact va avea o configuraţie hardware aproape identică cu Xperia Z3, singura diferenţă constând în diagonala ecranului. În ceea ce priveşte tableta de aproximativ 8 inci, este greu de apreciat care va fi configuraţia sa hardware, dar putem bănui că va fi derivată din Z3.

Mai sunt doar câteva zile până în septembrie, iar prima săptămână este vitală pentru industria IT. Atunci vom vedea lansări importante de la , dar şi proiecte inovative care iţi fac viaţa mai uşoară şi care vor ajunge pe piaţă la utilizatori obişnuiţi într-o lună, două, trei sau poate niciodată. Şi în trecut am aşteptat cu entuziasm producerea în serie a unor gadgeturi pe care le-am văzut la Berlin, doar ca acelea să nu mai fi ajuns niciodată în magazine.

13:45 29.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video