22 aug. 2014 | 14:52

Sony DSC-KW1, camera de selfie în sticlă de parfum, lansată oficial

ACTUALITATE
Sony DSC-KW1, camera de selfie în sticlă de parfum, lansată oficial

Zilele trecute, circula un zvon potrivit căruia Sony urma să lanseze o cameră pentru selfie cu aspect de sticlă de parfum. Zvonurile s-au adeverit sub forma camerei Sony DSC-KW1.

dsc-kw1-1

Sony DSC-KW1este un aparat de fotografiat de 19,2MP cu o lentilă F2.0 și distanță focală de 21mm. Carcasa este gândită în așa fel încât să arate ca o sticlă de parfum iar lentila se poate roti astfel încât utilizatorii să poată face și fotografii normale.

Camera se ridică la nivelul altor camere digitale moderne, fiind dotată cu WiFi și NFC. Ecranul pe care utilizatorii se pot privi în timp ce-și fac selfie-uri este de 3,3 inch.

Mai mult, blițul LED este încadrat de două cristale Swarovski, care îi oferă un aspect și mai premium. Fără îndoială, Sony DSC-KW1 este concepută pentru publicul feminin și vine în patru culori: alb, roz, verde și violet.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Selfie-camera sticla de parfum de la Sony/”/]

 

Aparatul foto în formă de sticlă de parfum costă în jur de 850 de dolari și poate fi precomandat în perioada 22 august – 16 septembrie. Deocamdată, acesta este disponibil numai în Asia, dar nu este imposibil să-și facă apariția la târgul de tehnologie IFA 2014, la care vor fi prezenți și jurnaliștii Playtech.ro.