01 sept. 2014 | 17:38

Smartwatch-ul Asus ZenWatch va fi prezentat la IFA 2014 [VIDEO]

ACTUALITATE
Smartwatch-ul Asus ZenWatch va fi prezentat la IFA 2014 [VIDEO]

Cei de la Asus susțin că au construit cel mai frumos ceas cu Android Wear. Acesta se numește Asus ZenWatch și va fi lansat la IFA 2014.

Asus-Zenwatch

Compania taiwaneză își va lansa ceasul inteligent pe data de 3 septembrie și au publicat și un clip video în care putem vedea, pentru o secundă, cam cum va arăta noul dispozitiv. Astfel, ne dăm seama că Asus ZenWatch are un cadru metalic de culoare cenușie și un cadran ușor rotunjit. Cureaua pare a fi din piele și smartwatch-ul pare, de la distanță, un ceas clasic.

Zvonurile spun că acesta va veni pe piață la un preț de numai 199 de dolari, poziționat sub ceasurile Samsung și LG care rulează Android Wear.

Acesta va include posibilitatea de control vocal în limba Engleză și Chineză, dar cei de la Asus au integrat un sistem propriu pentru această funcționalitate și nu se știe încă cum diferă acesta de cel implicit de pe sistemul de operare creat de Google.

Cu toate că ceasul va fi arătat întregii lumi în două zile, el va ajunge în magazine abia în luna octombrie.

La IFA 2014, unde va fi prezentă și echipa Playtech, vor fi lansate numeroase ceasuri inteligente. O listă cu potențialele lansări de la evenimentul din Berlin puteți citi aici