Smartphone-urile Lumia 730 și Lumia 735 apar în noi imagini

Smartphone-urile Lumia 730 și Lumia 735 apar în noi imagini

Lumia 720 a fost un telefon destul de popular printre utilizatorii de Windows Phone. Cei de la Microsoft îi pregătesc succesorii, adică Lumia 730 și Lumia 735, iar pe Internet au apărut noi imagini.

Nokia Lumia 720

Fotografia de mai jos a fost publicată pe site-ul chinez Baidu Tieba. Watermark-urile de pe imagine sugerează că ne sunt prezentate ambele modele de smartphone-uri de la Microsoft.

După cum am văzut și în leak-urile anterioare, smartphone-urile seamănă la design cu modelul Lumia 720 și, cu toate că avem în față numai versiunile cu carcasă albă și neagră, mai mult ca sigur telefoanele vor veni într-o gamă variată de culori, în spiritul Lumia.

Cum rămâne cu specificațiile tehnice? În primul rând, diferențele între cele două telefoane vor ține de conectivitate. Mai exact, Lumia 735 va oferi conexiune de date 4G, iar Lumia 730, conectivitate 3G dual-sim.

Restul specificațiilor încadrează smartphone-urile în zona mid-range. Astfel, vorbim despre un ecran cu diagonală de 4,7 inch cu rezoluție HD, un procesor quad-core produs de Snapdragon și 1GB memorie RAM. Camerele foto vor fi de 6,7, respectiv 5MP.

Spațiul de stocare va 8GB, extensibil prin card microSD.

Lumia 730 va fi prezentat, cel mai probabil, la evenimentul Microsoft din cadrul târgului de tehnologie IFA 2014, la care vom fi prezenți și noi.

Citește și: