Primele imagini cu Lumia 730, telefonul pentru selfie-uri de la Microsoft

, 08 Aug, 13:00

În urmă cu câteva săptămâni auzeam zvonuri despre Lumia 730, un viitor smartphone pentru selfie-uri, realizat de Microsoft. Acum vedem și primele imagini cu acesta, mulțumită celor de la wpcentral.com.

Lumia_730_main

În imagini se poate observa un dispozitiv de dimensiuni medii, acoperit de o carcasă din plastic verde, culoare cu care fanii seriei Lumia sunt deja obișnuiți.

Designul este aproape identic cu cel al Nokia 720 și se așteaptă și ca prețul să fie similar. Telefonul a ajuns în atenția după ce directorul Stephen Elop l-a prezentat într-o ședință, sub numele de cod ”Superman”.

Smartphone-ul este poreclit telefon pentru selfie-uri mulțumită camerei frontale de 5MP cu care va fi dotat. Numeroase smartphone-uri sunt dotate cu camere frontale de 5MP, însă pentru modelul Lumia 730, cei de la Microsoft ar putea include un software special sau poate chiar o nouă inovație hardware.

Display-ul smartphone-ului va avea o diagonală de 4,7 inch și va rula Windows Phone 8.1 cu noua actualizare ”Debian Red”. 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail