Nokia Lumia 730 – tot ce trebuie să știi despre telefonul iubitorilor de selfie

Nokia Lumia 730 - tot ce trebuie să știi despre telefonul iubitorilor de selfie

Vehiculat de câteva săptămâni, este un smartphone adresat pasionaţilor de selfie. Acesta va fi anunţat în curând, la IFA 2014 din Berlin.

lumia-730-selfie

Pe lângă faptul că e foarte probabil să ajungă în lumina reflectoarelor pe 4 septembrie la IFA, conform invitaţiei de mai jos la un eveniment de lansare Microsoft, Lumia 730 se anunţă a fi o variantă un pic mai capabilă a .

Cele mai recente zvonuri pe marginea aparatului vin din Vietnam, unde cei de la Nokia au creat în urmă cu ceva timp un centru de producţie. Preţul pentru el, fără abonament, se pare că va fi de aproximativ 240 de dolari. Va fi disponibil într-o variantă dual SIM, transformându-l în candidatul perfect pentru cei care vor să scape de două telefoane, unul personal şi unul de muncă.

Descoperă și: Allview Impera S: Windows Phone cu „bube“, dar de buget [REVIEW]

Ca specificaţii, pe partea din spate se regăsește o cameră de 6,7 megapixeli cu lentile Carl Zeiss, iar ecranul HD are o diagonală de 4,7 inci. De procesare se va ocupa o combinaţie între un Qualcomm Snapdragon 400, 1GB de memorie RAM şi un spațiu intern de stocare de 8GB. Punctul de interes maxim al acestui model este camera frontală de 5 megapixeli, o unealtă ideală pentru care care nu lasă să treacă o zi fără un selfie de calitate. Pe lângă declanşatorul digital de captură, nu se ştie momentan dacă va avea şi un buton hardware dedicat pentru aceeaşi activitate, deşi este foarte probabil.

lumia-730-launch

Citește și: