Skylanders Trap Team, cel mai fascinant joc pentru copii, disponibil în România

Skylanders Trap Team, cel mai fascinant joc pentru copii, disponibil în România

Activision Publishing Inc. anunţă lansarea jocului Skylanders Trap Team în România, prin intermediul Altex și Media Galaxy. 

skylanders

Skylanders Trap Team este acum disponibil pentru PlayStation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, cât şi tablete Apple iPad, Kindle Fire şi Samsung. Lista modelelor de tablete ce pot rula jocul include iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad mini Retina (minim iOS 7 pentru tabletele Apple), Kindle Fire HDX 7”&8.9” (2013), Samsung Galaxy Tab S 8.4 şi 10.5, Galaxy Tab Pro 8.4, 10.1 şi 12.2, Galaxy Note Pro 12.2, Galaxy Note 10.1 (2014), cât şi Google Nexus 7 2013 (minim Android 4.4 şi Bluetooth 4.0 pentru toate tabletele cu sistem de operare Android). De asemenea, o conexiune WiFi şi minim 3GB spaţiu de stocare sunt cerinţele necesare pentru a instala jocul pe tablete.

„Am construit această franciză pe baza creativităţii şi a puterii de a inova” a declarat Eric Hirshberg, CEO Activision Publishing. „Odată cu Skylanders Trap Team ducem capacitatea de a inova pe noi culmi. Timp de trei ani, copiii si-au putut aduce jucăriile la viaţă într-un joc video. Anul acesta ei vor putea să captureze personajele din joc şi să le transfere în lumea reală, pentru a le putea folosi din nou în joc, eventual împreună cu prietenii. De asemenea, Skylanders Trap Team este primul joc de console care aduce experienţa premium oferită pe aceste platforme acum şi pe tablete. Skylanders Trap Team include cele mai fermecătoare inovaţii de până acum, dar cel mai important este că am lansat un joc extraordinar de bun.

În Skylanders Trap Team, Stăpânii Portalului caută și se confruntă cu cei mai mari răufăcători din Skylands, transferându-i în lumea reală cu ajutorul unor Capcane magice, după ce i-au învins în joc, urmând ca aceștia să lupte apoi de partea lor. De acestă dată, jocul include și Portalul de Traptanium, un inel magic care permite copiilor să aducă personajele Skylanders la viață, cât și să captureze răufăcătorii folosind noile Capcane. Odată învinși în joc, copiii îi pot captura plasând o Capcană în interiorul portalului. De asemenea, ei îi vor putea și auzi pe răufăcătorii capturați în interiorul Capcanelor, o inovație ce aduce într-adevăr jucăriile la viață.

Această nouă modalitate de joc permite copiilor să  schimbe oricând personajele pe care le controlează, alegând între un erou sau un răufăcător. În plus, copiii își pot lua cu ei Capcanele și personajele Skylanders și pot astfel juca împreună cu prietenii în mod cooperativ.

În Skylanders Trap Team, Kaos își continuă misiunea cu dorința de a pune stăpânire pe Skylands. El a descoperit locul în care se află legendara Cloudcracker Prison, o fortăreață contruită integral din Traptanium unde se află cei mai faimoși răufăcători. În încercarea lui de a-și forma o armată, Kaos aruncă în aer închisoarea, eliberând deținuții și aruncând fragmente de Traptanium peste tot pe Pământ, aceastea fiind acum prezente sub forma Capcanelor. Este de datoria Stăpânilor Portalului de a-i recaptura pe acești răufăcători cu ajutorul Capcanelor de Traptanium și de a-l învinge pe Kaos înainte să fie prea târziu! Aceasta nouă aventură oferă o experiență single-player dinamică și plină de puzzle-uri, mini-jocuri, lupte și activități, cât și posibilitatea de a juca în mod cooperativ cu alți jucători.

Skylanders Trap Team este compatibil cu cele peste 175 de jucării deja disponibile pentru jocurile anterioare – Skylanders SWAP Force, Skylanders Giants şi Skylanders Spyro’s Adventure – fiecare personaj având puterea de a învinge şi captura răufăcătorii din joc.

Skylanders Trap Team Starter Pack pentru PlayStation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, cât şi tablete este acum disponibil la preţuri între 299,90 RON şi 379,90 RON. Jucăriile au preţuri cuprinse între 34,90 RON şi 89,90 RON, fiind de asemenea disponibile şi pachete cu trei jucării la preţul de 119,90 RON.

Citește și: