Preturi si alte detalii oficiale despre Sony PlayStation 4

Preturi si alte detalii oficiale despre Sony PlayStation 4

In cadrul conferintei Sony din cadrul targului de gaming E3, compania a facut publice mai multe detalii despre , PlayStation 4.

Prezentare E3 noul Sony PS 4

Desi a anuntat in urma cu ceva timp urmatoarea sa consola din seria de dispozitive PlayStation, mai multe semne de intrebare au gravitat asupra noului PS4. In cadrul conferintei de la E3, Sony a decis sa lamureasca cea mai mare parte dintre ele.

In primul rand este vorba de pret. Succesul unei console in 2013 este mai mult ca niciodata guvernat de suma de bani pe care trebuie sa o platiti la achizitie. Noul PS4 poate fi achizitionat la preturi diferite in functie de continentul pe care va aflati si de moneda locala. In SUA, pretul va fi de 399 dolari, in timp ce in Europa, pretul va fi de 399 euro. Acelasi pret il vom vedea probabil echivalat in lei si in tara noastra. In Regatul Unit, englezii vor putea cumpara un PS 4 cu 349 lire sterline. Din cate se vede, in sezonul sarbatorilor de Craciun de anul acesta veti putea cumpara un PS4 cu 100 dolari/euro mai putin decat un Xbox One. Doar timpul ne va spune daca aceasta diferenta va influenta intr-un fel balanta intre vanzarile de Xbox One si cele de PS4. Desi un Sony PlayStation 4 nu vine cu un senzor Kinect, care poate justifica de unul singur diferenta de pret, problema e ca noul Xbox nu poate fi achizitionat fara acel senzor.

Mai multe lucruri care se zvoneau pana in acest moment, au fost confirmate acum. Daca sunteti utilizator de PS3 si aveti un cont PlayStation Plus, acelasi cont va functiona fara probleme pe PS4. Din pacate, spre deosebire de situatia actuala, orice experienta multiplayer dintr-un joc va fi limitata la cei care platesc abonamenul de aproximativ 5 dolari pe luna. Pe partea de jocuri folosite, Sony a explicat ca PS4 poate functiona fara probleme exclusiv offline iar jocurile cumparate pot fi vandute mai departe sau inchiriate fara nici un fel de restrictii. In conditiile in care Microsof va obliga sa fiti online o data la 24 de ore pentru a juca un joc pe Xbox One, acesta este un atuul semnificativ pentru compania japoneza.

Interesant ar fi daca ar combina aceste console cu o serie de proiectoare ieftine pentru a crea un pachet complet pentru o experienta cat mai inedita.

Prezentare E3 noul Sony Play Station 4

 

Prezentare E3 noul Sony PS 4 Accesorii

 

Prezentare E3 noul Sony PS 4 (8)

 

Prezentare E3 noul Sony PS 4 (5)

 

Prezentare E3 noul Sony PS 4 accesorii Controler

 

Prezentare E3 noul Sony PS 4 (1)

 

noul Sony PS 4  design

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: