31 iul. 2014 | 13:17

Activision anunță edițiile speciale de Call of Duty: Advanced Warfare

ACTUALITATE
Activision anunță edițiile speciale de Call of Duty: Advanced Warfare

Activision dezvăluie azi cele trei ediții de colecție ce vor fi disponibile pentru Call of Duty: Advanced Warfare, și anume Atlas Pro Edition, Atlas Limited Edition și Atlas Digital Pro Edition.

CODAW_BeautyShot_AtlasPro_UK

Inspirată de Atlas Corporation, cea mai mare corporatie militară privată a anului 2054 condusă de Jonathan Irons, Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Limited Edition este livrată într-o carcasă metalică SteelBook și include jocul, o hartă multiplayer bonus, Atlas Gorge, o colecție de obiecte digitale cu denumirea și însemnele Atlas, dar și un manual intitulat sugestiv Welcome to Atlas: Advanced Soldier Manual.

Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Pro Edition include tot ceea ce este deja prezent în Limited Edition, plus Season Pass-ul care va fi disponibil pentru Call of Duty: Advanced Warfare și care va conține 4 DLC-uri cu hărți pentru modurile disponibile în joc.

Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Digital Pro Edition este ediția perfectă pentru cei care doresc să-și păstreze conținutul în format digital, incluzând pe lângă toate elementele digitale menționate mai sus pentru cele două ediții și un pachet bonus de obiecte ce pot fi folosite în joc, Atlas Digital Edition Personalization Pack. Mai multe detalii despre acest pachet vor fi disponibile în curând. (SRP 89.99 GBP)

CODAW_BeautyShot_AtlasPro_UK

Toate cele trei versiuni includ următoarele elemente digitale:

  • Harta Atlas Gorge pentru modurile multiplayer ale jocului – Atlas Gorge este inspirată de harta Pipeline din Call of Duty 4: Modern Warfare, fiind reconcepută pentru noile abilități ale jucătorilor din Call of Duty: Advanced Warfare, obținute datorită prezenței exoscheletului și a funcțiilor acestuia în joc.
  • Atlas Digital Content Pack include două arme, Bal-27 AE Assault Rifle și Atlas 45 AE Pistol, exoschelet cu denumirea și însemnele Atlas, casca Atlas, emblemă Atlas, 5 supply drops bonus – un nou element prezent în modul multiplayer Call of Duty: Advanced Warfare despre care vom afla mai multe detalii pe 11 august, cât și un upgrade pentru exoscheletul pe care îl vei folosi în campania single-player.

De asemenea, Atlas Pro Edition și Atlas Limited Edition includ și următoarele:

  • Welcome to Atlas: Advanced Soldier Manual include toate informațiile necesare, atât istorice cât și tactice, oricărui recrut ca să devină un soldat de prim rang în cadrul corporației Atlas.
  • SteelBook™, o carcasă metalică pentru colecționari în interiorul căreia se află jocul.
  • Coloana sonoră oficială pentru Call of Duty: Advanced Warfare în format digital, ce conține atât melodii compuse de Harry Gregson-Williams, cât și de casa de producție Audiomachine.

Call of Duty: Advanced Warfare este dezvoltat pentru PlayStation 4, Xbox One și PC de către Sledgehammer Games. De asemenea, în dezvoltare se află și versiunile pentru Xbox 360 și PlayStation 3.