Xiaomi Mi4 devine realitate pe 22 iulie

Xiaomi Mi4 devine realitate pe 22 iulie

Xiaomi se pregătește să lanseze viitoare generație a celui mai puternic smarthone din portofoliu. Xiaomi Mi4 va fi prezentat pe 22 iulie, în cadrul unui eveniment anunțat printr-o imagine de teaser.

xiaomi-mi4-tease

Xiaomi Mi4 îi urmează lui Mi3, dispozitivul care abia ce a ajuns în România la eMAG la 1.400 de lei. Telefoanele chinezilor nu au fost disponibile pe piețele occidentale până de curând, dar chinezii conduși de fostul om Google, Hugo Barra, vor să se lupte de la egal la egal cu numele mari.

Xiaomi Mi4 va avea cel mai probabil o cameră de 13 megapixeli, cu un senzor Sony, potrivit ubergizmo.com. Tegra 4 sau un Qualcomm Snapdragon 800, așadar viitoare generație a chinezilor ar putea avea un Snapdragon mai nou și memorie RAM îmbunătățită. Ecranul ar putea ajunge la 5,5 inci, Full HD, iar Android-ul va fi un 4.4 KitKat customizat cu interfața MIUI.

O imagine de pe internet în care ar apărea carcasa telefonului chinezesc. 

Xiao

Pe pagina de Facebook a companiei, Xiaomi vorbește despre “o călătorie a unei bucăți de metal inoxidabil”, ceea ce înseamnă că și această generație va avea o carcasă de metal. Cu toate acestea, va fi un upgrade față de Mi3, construit dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu.

Mâine, playtech.ro va publica un review la Xiaomi Mi3, abia apărut în țară la eMAG, varianta cu procesor Qualcomm. 

Citește și: