CEO-ul Xiaomi: „iPhone-ul este cel mai bun smartphone din lume” – De acord?

CEO-ul Xiaomi:

Pentru că nu toţi conducătorii de companie au luciditatea de a recunoaşte limitările propriilor produse, gestul CEO-ului trebuie aplaudat.

xiaomi-mi3 ceo iphone opinite

O mare parte din designul, construcţia şi dimensiunile unui iPhone se bazează pe nişte fundamente definite şi implementate de fostul CEO Apple. Steve Jobs în continuare este considerat unul dintre cei mai ambiţioşi şi vizionari directori ai secolului 21. Cu toate acestea, se pare că cineva cu o funţie similară îşi doreşte, într-un fel sau altul, să meargă pe aceleaşi urme ale defunctului lider de companie. Pentru asta a angajat deja unul dintre foştii directori cu greutate de la Google, Hugo Barra. Este vorba de Lei Jun, .

Deşi este foarte probabil să nu vă spună foarte multe respectivul brand, în China telefoanele Xiaomi sunt pe locul cinci cele mai vândute, după Samsung, Apple şi alţii. Acest loc în clasament a fost dobândit cu multă dificultate, folosind terminale din ce în ce mai specutaculoase. Se pare însă că aceastea nu se compară sub nici o formă cu cel mai recent iPhone.

,,iPhone-ul este în continuare cel mai bun smartphone de pe planetă. Pentru Xiami mai e mult loc pentru învăţat şi talent.” Astfel a descris Lei Jun situaţia actuală din piaţă, cu modestie şi ambiţie, insistând pe faptul că Xiaomi va continua să facă cercetare şi dezvoltare pentru ca în timp să creeze concurenţi adecvaţi pentru cel mai nou iPhone.

Sunteți de acord cu părerea lui? De ce?