CEO-ul Xiaomi: „iPhone-ul este cel mai bun smartphone din lume” – De acord?

, 06 Dec, 17:00

Pentru că nu toţi conducătorii de companie au luciditatea de a recunoaşte limitările propriilor produse, gestul CEO-ului trebuie aplaudat.

xiaomi-mi3 ceo iphone opinite

O mare parte din designul, construcţia şi dimensiunile unui iPhone se bazează pe nişte fundamente definite şi implementate de fostul CEO Apple. Steve Jobs în continuare este considerat unul dintre cei mai ambiţioşi şi vizionari directori ai secolului 21. Cu toate acestea, se pare că cineva cu o funţie similară îşi doreşte, într-un fel sau altul, să meargă pe aceleaşi urme ale defunctului lider de companie. Pentru asta a angajat deja unul dintre foştii directori cu greutate de la Google, Hugo Barra. Este vorba de Lei Jun, .

Deşi este foarte probabil să nu vă spună foarte multe respectivul brand, în China telefoanele Xiaomi sunt pe locul cinci cele mai vândute, după Samsung, Apple şi alţii. Acest loc în clasament a fost dobândit cu multă dificultate, folosind terminale din ce în ce mai specutaculoase. Se pare însă că aceastea nu se compară sub nici o formă cu cel mai recent iPhone.

,,iPhone-ul este în continuare cel mai bun smartphone de pe planetă. Pentru Xiami mai e mult loc pentru învăţat şi talent.” Astfel a descris Lei Jun situaţia actuală din piaţă, cu modestie şi ambiţie, insistând pe faptul că Xiaomi va continua să facă cercetare şi dezvoltare pentru ca în timp să creeze concurenţi adecvaţi pentru cel mai nou iPhone.

Sunteți de acord cu părerea lui? De ce?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Nu sunt de acord nici pe departe.
Toti concurentii Apple,insemnand Samsung,HTC,Nokia,Sony,LG au modele de varf care ofera ca si avantaje mult mai mult decat ne ofera iPhone 5s(varful Apple),respectiv ecrane cu rezolutie mult mai mare si experienta vizuala clar peste cel al lui iPhone 5S, cu marime mai mare(cine a folosit un model de varf cu ecran de minim 5″ si rezolutie Full HD i se va parea o gluma buna displayul lui 5S),in general performante superioare aproape in orice test(Note 3,LG G2,Xperia Z1,HTC One),ofera de asemenea un SO optimizat foarte bine la ora asta(Android Jelly Bean-4.3 sau Kit Kat-4.4)care functioneaza la fel de rapid si de bine ca IOS(care fie vorba intre noi a avut o gramada de probleme-IOS7 la lansare).Androidul a ajuns deja la o maturitate care il face si foarte rapid si customizabil,in orice caza deloc rigid si limitat asa cum este IOS,un sitem bun dar nu de ajuns de bun pentru un smartphone de top.Eu cred ca un utilizator care cumpara un smartphone pentru functiile si performanta acestora si stie sa le si foloseasca nu va dori nicodata IOS,un sistem exact,bun,dar limitat, in dauna Android.
Ca sa nu mai spun ca un HTC One are si un design mai apreciat decat al iPhone 5S,parere relativ general impartasita de utilizatori si de specialistii care fac review-uri,toate acestea la un pret in general cu 50% mai mic decat modelul Apple.
Chiar si calitatea camerei foto(all-around),o camera foarte reusita de altfel, iese undeva pe locul 3-4 fata de cele ale concurentilor(Nokia 1020,Note 3,LG G2 si chiar Sony Z1).
Din punctul meu de vedere,care apreciez ca reprezint marea majoritate a opiniilor exprimate in acest sens,Apple nu mai este deloc ce a fost in zilele de glorie ale lui Steve Jobs oferind fara nici o indoiala mai putin decat varfurile concurentei,la un pret insa mult mai mare.
Ca si concluzie personala,iPhone se apropie destul de mult de flagship-urile concurentilor directi,dar este vizibil totusi in spatele lor, la un pret superior.
Singurul avantaj la care este egala sau peste ei este aspectul vizual premium,dar consider ca nu este nici pe departe de ajuns pentru a fi considerat cel mai bun smartphone,sau macar in top 3 unde eu consider ca nu accede.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail