Samsung Galaxy Note 4 are cel mai bun ecran

Samsung Galaxy Note 4 are cel mai bun ecran

Printr-un raport oficial, experţii de la DisplayMate au confirmat în urma unor teste elaborate că ecranul de la Galaxy Note 4 este cel mai bun.

samsung galaxy note 4

Deşi în lumea reală cei mai mulţi dintre noi percep ca fiind similare ecranele multor smartphone-uri şi tablete, studii ca ale celor de la DisplayMate .

În urma celor mai recente teste a ieşit la iveală faptul că panoul folosit de Samsung în Galaxy Note 4 este cel mai performant la ora actuală dintre toate gadgeturile de pe piaţă, atât noi, cât şi vechi. Ca un mic detaliu, în trecut, cei de la au lăudat aproape de fiecare dată calitatea display-urilor folosite în terminalele de vârf ale companiei sud-coreene.

Ecranul de la Galaxy Note 4 este mai performant decât cel folosit în „bătrânul” Galaxy Note 3 şi chiar şi decât cel prezent în mai recentul Galaxy S5. Datorită rezoluţie native QHD, ecranul are o luminozitate maximă mai mare, o acurateţe absolută a culorilor mai ridicată şi, toate acestea, cu un consum redus de energie. Aceeaşi echipă de testeri a lăudat posibilitatea ajustări din software a modului de culoare, o funcţie întâlnită deseori într-un monitor obişnuit şi rareori într-un telefon.

Cu alte cuvinte, dacă folosiţi review-uri de display-uri ca pe un criteriu de achiziţie pentru smartphone-uri, Galaxy Note 4 este cea mai bună alegere la ora actuală. Sunt curios dacă lansarea pe piaţă a noilor iPhone-uri va influenţa în vreun fel acest clasament.

Etichete: