”Atunci și acum”: Samsung critică iPhone 6 Plus într-o nouă reclamă

, 15 Sep, 18:07

Samsung a mai dezvăiut o reclamă în care atacă Apple. Mai exact, ținta este iPhone 6 Plus și al său ecran de 5,5 inch.

iphone 6 plus ironie

În noul clip, intitulat ”Then And Now” (n.red. – atunci și acum), compania se laudă despre cum a popularizat formatul de phablet încă din 2011, după lansarea Samsung Galaxy Note.

Reclama începe cu prezentarea smartphone-urilor din gama Note după care ”se trec în revistă” o serie de fraze din review-urile din 2011 care critică dimensiunile mari ale ecranului.

Acum Note nu mai este ignorat de către concurență, este copiat”, spune naratorul, după care trece în revistă o serie dintre funcționalitățile Samsung Galaxy Note 4, precum multitasking sau S-Pen.

În cele din urmă, în clasicul stil Samsung, se trece la atacuri. Mai exact, naratorul citește o serie de tweet-uri publicate de diverse persoane după lansarea iPhone 6.

Mi se pare numai mie, sau iPhone 6 Plus arată ca un Samsung Galaxy Note 2, dar fără stylus?”. Reclama se termină cu data de lansare a noului Samsung Galaxy Note 4 în magazine și cu sloganul ”The Next Big Thing is Already Here”.  

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail