iOS 8.1 și Apple Pay s-ar putea lansa luna asta

, 02 Oct, 18:34

Serviciul de plăți al Apple, Apple Pay, dar și actualizarea iOS 8.1 ar putea fi lansate luna aceasta, potrivit Mashable.

Apple Pay prin NFC

Platforma Apple Pay a fost anunțată pe 9 septembrie, odată cu noile iPhone 6 și iPhone 6 Plus, dar și cu noul sistem de operare pentru iDevice-uri, iOS 8.1.

Până acum nu se știa data exactă de lansare a sistemului de plăți, însă mulțumită blogului Bank Innovation ne putem face măcar o idee în această privință. Astfel, pe 21 octombrie, Apple ar putea anunța oficial lansarea sistemului, dar și iOS 8.1.

Apple Pay se folosește de NFC pentru a efectua plăți foarte ușor. Mai exact, platforma încearcă să îți permită să-ți lași portofelul acasă. Sistemul iOS 8.0 are o mulțime de probleme, iar utilizatorii așteaptă cu nerăbdare versiunea 8.1, despre care oricum se zvonea că va veni și cu funcția Apple Pay.

Blogul Bank Innovation este cel care a scris despre faptul că Apple nu a făcut parteneriat și cu PayPal din cauza faptului că Samsung încheiase deja un parteneriat cu sistemul de plăți online.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail