iOS 8.1 și Apple Pay s-ar putea lansa luna asta

iOS 8.1 și Apple Pay s-ar putea lansa luna asta

Serviciul de plăți al Apple, Apple Pay, dar și actualizarea iOS 8.1 ar putea fi lansate luna aceasta, potrivit Mashable.

Apple Pay prin NFC

Platforma Apple Pay a fost anunțată pe 9 septembrie, odată cu noile iPhone 6 și iPhone 6 Plus, dar și cu noul sistem de operare pentru iDevice-uri, iOS 8.1.

Până acum nu se știa data exactă de lansare a sistemului de plăți, însă mulțumită blogului Bank Innovation ne putem face măcar o idee în această privință. Astfel, pe 21 octombrie, Apple ar putea anunța oficial lansarea sistemului, dar și iOS 8.1.

Apple Pay se folosește de NFC pentru a efectua plăți foarte ușor. Mai exact, platforma încearcă să îți permită să-ți lași portofelul acasă. Sistemul iOS 8.0 are o mulțime de probleme, iar utilizatorii așteaptă cu nerăbdare versiunea 8.1, despre care oricum se zvonea că va veni și cu funcția Apple Pay.

Blogul Bank Innovation este cel care a scris despre faptul că Apple nu a făcut parteneriat și cu PayPal din cauza faptului că Samsung încheiase deja un parteneriat cu sistemul de plăți online.