Rovio încearcă să ne corupă cu un nou joc inspirat din Flappy Bird, Retry [VIDEO]

Rovio încearcă să ne corupă cu un nou joc inspirat din Flappy Bird, Retry [VIDEO]

Cei de la încearcă în continuare să nu se rezume doar la proiecte ce gravitează în jurul Angry Birds, iar Retry este dovada acestui trend.

Rovio-Retry-1.2.1-for-iOS-iPhone-screenshot-001

Pentru foarte mulţi dintre noi, Rovio este o companie sinonimă cu . Deşii respectivul titlu continuă să genereze foarte mulţi bani direct sau indirect, prin jucării de pluş, gigantul din spate încearcă să gândească în perspectivă.

Printre multe alte proiecte ale Rovio se numără LVL11. Acesta din urmă este numele unei divizii responsabile de publicarea de jocuri mai mult sau mai puţin independente. Retry este primul titlu lansat sub acest nou brand. În acest nou joc arcade, veţi pilota un mic avion, veţi naviga prin diverse tipuri de teren şi veţi face tot posibilul să nu vă prăbuşiţi.

Cu toate că pare inspirat din Flappy Bird, similarităţile se desfăşoară doar până la un anumit nivel. Retry se complică în momentul în care sunt introduse în ecuaţie zone în care trebuie să zburaţi înapoi, să navigaţi în buclă sau să staţi nemişcaţi în aer deasupra unor locaţii din joc.

Jocul este disponibil în mod gratuit atât pe iOS, cât şi pe Android, pe un sistem free-to-play. Producătorii ne-au asigurat însă că veţi putea termina jocul fără a cheltui vreun ban pe achiziţii in-app. Clipul de mai jos ar trebui să vă râspundă la orice alte întrebări aţi putea avea pe marginea Retry.

RETRY-rovio-level-1121

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: