Rovio ne pregăteşte un nou Angry Birds… mai medieval [VIDEO]

Rovio ne pregăteşte un nou Angry Birds... mai medieval [VIDEO]

, având în vedere că cei de la Rovio lucrează la noi jocuri din populara serie pe care urmează să le lanseze.

Rovio Angry Birds Medieval

Sunt convins că fluxul de noi jocuri create în jurul brandului Angry Birds reprezintă rezultatul cererii nestăvilite a utilizatorilor. Dacă nu ar exista un public fidel care să-şi manifeste fixaţia pentru păsările nebune, nu cred că s-ar investi atât de mult efort şi bani în noi iteraţii. În cazul în care vă aflaţi printre doritori, merită să aveţi în vedere faptul că Rovio, dezvoltatorul francizei, lucrează la un nou joc cu aceleaşi personaje.

De această dată, personajele principale din Angry Birds par că s-ar întoarce în timp, cel puţin, aceasta este concluzia pe care o putem trage dintr-un clip postat ieri de Rovio pe canalul de YouTube al companiei. Dacă bănuielile sunt corecte, acţiunea jocului rezultat din acest proiect ar trebui să aibă loc în perioada medievală. Mai rămâne acum să vedem ce roluri vor juca păsările cu care ne-am obişnuit. Va fi acesta un joc de logică, precum Bad Biggies, cu curse de maşini, gen , sau cu banala praştie?

Până la această oră, nu se cunosc foarte multe detalii despre iminentul joc, având în vedere că scurt metrajul de mai jos nu are decât 30 de secunde. Ca şi valoare adăugată, eu presimt că vom vedea acelaşi model free-to-play, desprins în Angry Birds Go!, implemenetat din nou în acest caz. Până la noi informaţii legate de preţ sau lansare, ne putem rezuma de secvenţa din finalul trailer-ului în car aflăm că lansarea se va produce în etape. În prima etapă vor fi Australia şi Canada, urmând ca la scurt timp, câteva zile, lansarea să se producă global.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: