Prima reclamă pentru Moto 360: ”Este timpul pentru un ceas modern” [VIDEO]

Prima reclamă pentru Moto 360: ”Este timpul pentru un ceas modern” [VIDEO]

Smartwatch-ul Moto 360 a fost lansat oficial acum trei săptămâni, iar cei de la Motorola i-au pregătit și o reclamă pentru TV. 

moto-360-2

În clipul video publicat vineri, accentul cade pe designul desăvârșit al Moto 360. Reclama începe prin a anunța că ”este timpul pentru un ceas modern”.

Apoi ne sunt prezentate etapele prin care a trecut designul Moto 360 până a ajuns la varianta finală. Se pune accent și pe materialele folosite, iar abia apoi pe caracteristicile ceasului.

Motorola Moto 360 e un ceas care se adaugă într-o listă tot mai mare de astfel de dispozitive de la producători precum Samsung, LG sau Sony. Rulează Android Wear, sistemul de operare dezvoltat de Google, are un ecran rotund ca un ceas clasic și prețul pornește de la 250 de dolari.

Motorola Moto 360 are un ecran de 1,56 inci cu o rezoluție de 320×290 pixeli, cea mai importantă componentă și cea cu care vei interacționa cel mai des. Bateria este de 320 mAh și procesorul este un Texas Instruments. Memoria RAM este de 512MB, iar spațiul intern de stocare de 4GB. Folosește Bluetooth 4.0 LE, înregistrează pașii celui care îl poartă și alte activități fizice, are un senzor pentru măsurarea pulsului și e rezistent la apă. Are doar un buton fizic și două microfoane.

Deocamdată, gadgetul va fi disponibil numai în SUA, însă cei de la Motorola promit că îl vor aduce treptat și în celelalte zone ale lumii.

Citește și: