Prețurile pentru Samsung Galaxy Core II, Young 2 și Ace 4

Prețurile pentru Samsung Galaxy Core II, Young 2 și Ace 4

Samsung a anunțat acum două zile noile telefoane pentru segmentul mediu și low al pieței. Core II, Ace 4 și Young 2 vor fi alternative pentru clienții fără prea mulți bani, dar care vor un device al sud-coreenilor.

Samsung
Samsung Galaxy Core II va avea un preț de 219 de euro în Europa, potrivit unui anunț făcut de Samsung Olanda. Galaxy Core II are un display de 4,5 inch, un procesor quad-core la 1,2 Ghz, o baterie de 2.000 de miliamperi și designul e inspirat de linia de anul acesta.  Memoria RAM este de 768 de MB, iar camera foto are 5 megapixeli. Sistemul de operare e Android 4.4.2 KitKat. Per total, e un upgrade pentru Galaxy Core.

Detalii despre Samsung Galaxy Young 2 pe playtech.ro. 

Samsung Galaxy Ace 4 va avea un preț de 179 de euro și un ecran de 4 inch WVGA, un procesor dual-core la 1,2 Ghz și o cameră foto de 5 megapixeli.

Samsung Galaxy Young 2 e cel mai slab smartphone al companiei, care devine practic primul telefon pentru un copil. Are un ecran de 3,5 inch, un procesor cu un singur nucleu, tactat la 1 Ghz și prețul va fi de 100 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: