Samsung Galaxy Young 2 este un nou smartphone pentru tineri

Samsung Galaxy Young 2 este un nou smartphone pentru tineri

În lupta lor pentru dominaţie globală, cei de la Samsung lansează destul de des şi precum noul Galaxy Young 2.

galaxy-young2-584x640

Samsung reuşeşte să domine detaşat piaţa de mobile la ora actuală datorită abilităţii companiei sud-coreene de a lansa noi terminale incredibil de des. Indiferent că este vorba de vârfuri de gamă cu specificaţii de invidiat sau terminale entry level create să fie ieftine, nu trec 2-3 săptămâni fără un anunţ.

Pentru că tinerii cu bugete reduse reprezintă un target important pentru Samsung, într-o serie de patru aparate noi, gigantul a inclus şi noul 2. Acesta este un aparat care nu e menit să fie spectaculos, în schimb îşi propune să fie trainic şi ieftin. În definitiv nu are decât un procesor single core la 1GHz în 2014, suficient pentru navigat pe internet şi aplicaţii de socializare, dar prea mic pentru a vedea Young 2 ca pe o unealtă dedicată de gaming.

Urmaşul lui Galaxy Young, lansat anul trecut, acest dispozitiv a fost probabil lansat pentru că vechiul model s-a vândut foarte bine. Are doar 512MB RAM, o memorie internă de 4GB ce poate fi augmentată prin intermediul unor carduri microSD şi o baterie de 1300mAh. În spatele ecranului de 3,5 inci HVGA, mai găsiţi o cameră de 3 megapixeli, un modul Bluetooth 4.0 şi WiFi. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat şi întregul amalgam de funcţionalitate reuşeşte să se integreze în doar 108 grame.

Pentru a spori un pic valoarea adăugată achiziţiei, Samsung a încheiat un parteneriat cu Gameloft pentru ca voi să găsiţi pe fiecare Young 2 un număr de opt jocuri atractive.

Citește și: