Drona Pininfarina: se construiește pe bucăți la 1.500 de euro

Drona Pininfarina: se construiește pe bucăți la 1.500 de euro

Dacă v-aţi dorit vreodată o dronă de designer, , creatorul popularelor maşini Ferrari, tocmai a finalizat o astfel de creaţie zburătoare.

pinifarina ferrari-drone

În imaginea de mai sus, acoperită în mare parte de o vopsea este prima dronă creată de Pininfarina, o companie care se mândreşte cu implicarea ei în designul popularelor maşini italiene.

Sky Rider este prima dronă rezultată dintr-o colaborare de lungă durată între Pinifarina şi DeAgostini Publishing. Cele două companii italiene au o lungă istorie când vine vorba produse de calitate cu un accent pe design. De această dată este vorba de un quad copter similar din mai multe puncte de vedere cu popularul Parrot Drone.

Punctele forte ale acestui model constau în manevrabilitatea excelentă de la distanţă mare, în camera video de înaltă definiţie şi modulul GPS performant. Cele câteva lini de design curbate care alcătuiesc carcasa dronei, pe lângă faptul că aduc aminte de maşinile Ferrari, sporesc semnificativ aerodinamica gadgetului, pentru a micşora frecarea cu aerul şi, în acelaşi timp, pentru a-i mări autonomia.

Partea interesantă, pentru fanii vechilor aeromodele, constă în comercializarea acestui produs pe bucăţi. Împărţită în 55 de componente se va vinde drona, pentru ca cei care în final vor investi 1500 de euro să nu se frustreze probabil că au cheltuit toţi bani odată. Dacă vă aflaţi în căutarea părţii pline a paharului, să ştiţi că acesta este cel mai ieftin vehicul creat vreodată de Pinifarina.

Citește și: