Pininfarina a inventat pixul a cărui pastă nu se termină niciodată

, 08 Feb, 10:20

Simplu şi eficient – astfel poate fi clasificat pixul de mai jos, creat de studiourile de design Pininfarina și a cărui pastă nu se termină niciodată.

pininfarina-pen pix care nu se termina

Am ajuns şi în acel moment în care obiectele de zi cu zi sunt efectiv reinventate pentru . Clasicul pix este un astfel de dispozitiv.

În mod uzual, un pix funcţionează cu o pastă finită. Mai mult decât atât, există posibilitatea ca respectiva pastă să fie suficientă în pix, dar să se usuce, moment în care acel instrument de scris devine automat inutilizabil. Cu toate că nu mă aflu printre cei care continuă să scrie de mână, din cauza faptului că îmi petrec cea mai mare parte a timpului în faţa calculatorului, Pininfarina s-ar putea să mă convingă să revin asupra deciziei.

Instrumentul de mai sus, intitulat foarte pretenţios 4.EVER Pininfarina Cambiano, este la prima vedere un pix cât se poate de obişnuit. Magia sa stă însă în cuvintele 4.EVER din prima parte a numelui.

Cu un preţ ce va depăşi detaşat pragul de 1000 de euro, acest pix are o ,,pastă” infinită. Mai precis, pasta sa este înlocuită cu un vârf ethergraph realizat dintr-un aliaj special ce are proprietatea de a lăsa urme pe hârtie, într-un mod similar cu orice alt pix pe care l-aţi folosit vreodată. În plus, vârful nu se ascute, nu se schimbă şi, aparent, nu se toceşte.

Aş vrea să afirm că un astfel de pix îşi scoate banii în timp prin prisma pixurilor noi şi consumabilelor pe care le economisiţi. Totuși, cred mai degrabă că preţul fabulos se va amortiza în peste… 100 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Singura problema ar fi sa nu-l pierzi… Totusi, buna initiativa.

Pai… activezi aplicatia „Find my pen”… Ar trebui sa aiba la banii astia…

Îmi doresc un pix așa dar de unde atâția bani sper ca întro zi să îl am.

Pentru cei care si-l doresc… stati linistiti…in cateva luni scoate Samsung unul identic si mult mai ieftin :))

Daca vrei sa fii „jmeker” cumperi Pininfarina. Daca vrei mai ieftin, gasesti. Sunt pe piata de vreo 4-5 ani: http://www.vat19.com/dvds/the-inkless-metal-pen.cfm

Sa completez: Si daca nu ai internet sa cauti, scrii ca abia acum a fost inventat! Se aude acolo la redactie?

Alexandru Puiu

Ce drăguţ! Anonim, ofensator, agresiv, complet nejustificat, ai toate ingredientele. Acest pix abia a fost inventat, iti mai dau trei surse care confirmă informaţia. Dar bănuiesc că ştii şi tu acest lucru, doar ,,ai internet să cauţi.”

Salutare.
Acest pix va fi disponibil in Romania exclusiv prin Blue Gifts.
Costa 399 lei si este ca un creion, nu este pix. Nu are mina, secretul consta in varful realizat dintr-un aliaj de metale numit Ethergraf.
Ne gasiti in Palas Mall Iasi, nivel 0.

Mentiune: nu este pix ci creion iar pretul nu depaseste 400 Lei. Blue Gifts le comercializeaza in Romania.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail