Vertu TI Ferrari Limited Edition, un nou gadget exclusivist facut manual

Vertu TI Ferrari Limited Edition, un nou gadget exclusivist facut manual

Cu TI Ferrari, se confirma pretentia companiei de a avea in permanenta dispozitive exclusiviste pe care si le permite un public foarte restrans de consumatori.

vertu ti ferrari f12 berlinetta

Indiferent de motivatia din spatele acestui parteneriat strategic, cei care au o pasiune pentru Vertu sau Ferrari s-ar putea sa fie extaziati de abilitatea de a investi intr-un terminal care le place.

Ferrari Limited Edition este un telefon inteligent inspirat din designul unui Ferrari F12 Berlinetta. Camera de pe spate aduce aminte de farurile masinii, iar pielea neagra care acopera terminalul si cusaturile de inalta calitate nu fac decat sa reconfirme indirect faptul ca vorbim de o colaborare cu Ferrari. Ca si configuratie hardware, noul telefon va avea un ecran de 3,7 inci cu o rezolutie infima de 800 x 480 pixeli. Camera principala este de 8 megapixeli, iar camera frontala este limitata la 1,3 megapixeli. Partea de procesare este asigurata de un Qualcomm Snapdragon Dual Core tactat la 1,7 GHz, iar sistemul de operare este Android 4.0. Nu lipsesc din ecuatie un senzor A-GPS, un GPS, multa muzica si un pret atat de mare, incat nu-l veti afla decat daca veti incerca sa contactati producatorul.

O parte seminificativa din pretul unui astfel de telefon este data de lucratura manuala, materialele exclusiviste gen titan sau diamante, la care se adauga o aplicatie cu un nume simplu, Vertu for Ferarri. Aceasta din urma ofera o cantitate foarte mare de continut exclusivist sub forma de infomatii, ringtone-uri sau poze de fundal.

In total, se vor face 2013 aparate si vor fi numerotate individual.

vertu ti ferrari f12 berlinetta android 5