Philips își prezintă noile monitoare la IFA 2014

Philips își prezintă noile monitoare la IFA 2014

Philips va prezenta, în cadrul târgului de tehnologie IFA 2014, noua gamă de monitoare, se arată într-un comunicat remis Playtech.

Philips BDM3470UP_uWQHD

 Monitorul Philips SoftBlue reduce oboseala ochilor, eliminând emisiile nocive ale tehnologiei blue-light şi ajutând la diminuarea impactului negativ asupra ochilor. Spre deosebire de abordările bazate pe software, display-ul SoftBlue utilizează o nouă tehnologie ce schimbă natura blue-chip-ului în LED. Acest lucru nu afectează fidelitatea culorilor sau a luminozității, susțin producătorii. 

Monitorul 4K Ultra High Definition beneficiază de un număr de patru ori mai mare de pixeli per inch față de un ecran Full HD și afisează o imagine de patru ori mai clară. Vor fi lansate în cadrul IFA două noi modele de 32 și 40 de inch 4K UHD, alături de versiunea de 28 de inchi.

Ducând gaming-ul la un nou nivel pentru jucătorii profesioniști, MMD dezvăluie monitorul de gaming de 144 Hz 272G5DYEB cu tehnologia NVIDIA G-SYNC. Lăsând Unitatea de Procesare Grafică (GPU-ul) să controleze rata de refresh, modelul de 27 de inchi oferă imagini clare, ce includ o traiectorie completă a obiectelor în mișcare – inclusiv imaginile decisive, care pe alte ecrane cu o rată de refresh standard, sunt eliminate. La rezoluţia de 144 Hz, imaginea afișată pe ecran se updatează cu o viteză de până la două ori mai mare decât în cazul unui monitor standard, oferind jucătorilor viteza de răspuns necesară pentru a ținti obiectele mult mai precis și a duce jocul la un nou nivel.

Și monitorul de 27 de inchi Philips 272P4A cu tehnologie Adobe RGB va fi lansat în cadrul IFA. Cu rezoluție Quad HD (QHD) de 2560 x 1440 de pixeli, display-ul afișează în claritate maximă chiar și cele mai mici detalii, o caracteristică vitală în cazul aplicațiilor pentru care acest aspect este extrem de important. Echipat cu Adobe RGB, monitorul poate reda mult mai multe culori decât un monitor obișnuit. Acest lucru vine în ajutorul fotografilor, al designerilor grafici sau al editorilor video.

IB_S_BASIC_COPYRIGHT =

Modelul 275C5 de 27 de inchi, cunoscut și sub numele de Moda 2, este dotat cu tehnologiile Miracast și Bluetooth, ce contribuie la un spațiu de lucru mai ordonat, fără aglomerări de cabluri. Dispunând de două boxe de 7W, modelul 275C5 poate funcționa ca un sistem audio de sine stătător.

Totodată, în centrul atenției sunt monitoarele cu touch screen Smart All-in-one – sisteme multimedia de sine stătătoare, ce aduc lumea Android pe ecrane mai mari – și noul model Panoramic Ultra Wide Screen 21:9, cu o rezoluție de 3440 x 1440, dedicat activităților mai complexe.

Echipa Playtech.ro va fi prezentă la IFA 2014 și vă va aduce știri despre cele mai noi gadgeturi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: