Philips lansează un nou sistem audio wireless

Philips lansează un nou sistem audio wireless

Philips nu este foarte cunoscut pentru sistemele audio pe care le oferă, Fidelio E5 este însă un produs interesant ce beneficiază de conexiune wireless.

Philips Audio

La fel ca și alți producători pe acest segment, Philips folosește tehnologia wireless și NFC pentru cel mai nou model de sistem audio din gama sa. Similar sistemului Fidelio HTL9100 care este o boxă de tip soundbar, pentru televizoare, Fidelio E5 deține și el o serie de difuzoare detașabile cu conexiune wireless ce permit poziționarea acestora cu ușurință prin casă, pentru o spațialitate mai mare a sunetului. Această funcționalitate permite transformarea sistemului 2.1 în unul de tip 5.1, cu un efort minim.

Boxele au fiecare difuzoare de 3 inci în diametru, precum și un tweeter iar cele detașabile dețin un difuzor de 2.5 inci pentru toate frecvențele. Sistemul detectează momentul în care sateliții sunt detașați de boxa centrală și se configurează automat pentru a funcționa în sistem 5.1. Sistemul audio funcționează cu orice fel de tabletă sau smartphone, precum și cu alte dispozitive ce dispun de conectori HDMI.

Chiar dacă nu este un jucător important pe acest segment, Philips intenționează să lanseze și alte modele de astfel de sisteme audio în viitorul apropiat, toate destinate utilizatorilor cu pretenții în ceea ce privește calitatea audio cât și design-ul acestor produse.

Citește și: