Peekr – ai avea curajul să lași un străin de pe net în telefonul tău?

, 31 Iul, 12:50

O aplicație lansată anul acesta în App Store-ul Apple reinventează intimitatea și cât de mult o prețuim. Peekr e poate una dintre cele mai riscante aplicații din lume. 

Screen Shot 2014-07-31 at 12.49.21

Ce face Peekr? Se conectează la albumul tău foto și îți oferă șansa de a trage un ochi la pozele unui alt om. E organizat ca un joc și ca să vezi o poză întâmplătoare din albumul foto al unui utilizator ales la întâmplare, trebuie să completezi un puzzle. Dacă faci puzzle-ul bine, ți se deshide o poză.

Dar ce se întâmplă dacă nu rezolvi puzzle-ul cum trebuie? Atunci din albumul tău foto, acelui străin i se va trimite o poză întâmplătoare. E un joc riscant dacă țineți poze indecente cu voi sau cu prietenii voștri în telefon. Dacă nu, atunci e un joc amuzant al intimității.

Dar cum face Peekr bani? De ce există această aplicație? Păi, dacă nu vreți ca poza voastră să fie trimisă către un utilizator, atunci aveți la dispoziție trei Photobombs. Dar după trei asemenea facilități, trebuie să plătiți. Creatorul aplicației a explicat pe blogul să de pe Medium ce a învățat de când a lansat Peekr.

“Am vrut să văd cât de mult e dispus un utilizator să plătească pentru dreptul de a consuma contentul”, a scris dezvoltatorul Muneeb Bokhari. Și oamenii chiar au început să consume conținutul din aplicație. Utilizatorul mediu urmărea 35-40 de fotografii și trimitea 10 fotografii. Inițial, pe 17 aprilie 2014, două Photobombs costau 99 de cenți, iar un pachet mai mare ducea acest feature la 0,12 dolari pe Photobomb. Dar oamenii nu erau dispuși să plătească atât.

Bokhari a introdus diverse metode prin care oamenii puteau să plătească pentru un Photobomb. Creatorul Peekr a introdus Coins, o monedă internă, care puteau fi adunate prin completarea unui puzzle, prin distribuirea Peekr către prieteni sau prin distribuirea unei fotografii. Câtă lume folosește acum Photobomb? 5%. Restul aleg să-și împartă o fotografie la întâmplare cu alți utilizatori.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail