29 iul. 2014 | 14:00

UNITI – un stand, dock şi încărcător pentru utilizatorii Apple

ACTUALITATE
UNITI -  un stand, dock şi încărcător pentru utilizatorii Apple

Pentru cei care îşi doresc un birou foarte organizat, un nou proiect pe Kickstarter vă propune o souţie foarte interesantă cu numele de Uniti.

uniti-kickstarter apple

Ideea de sau finanţare online prin intermediul unor website-uri precum sau Indiegogo reuşeşte să aducă publicului larg nişte produse din ce în ce mai interesante. În această categorie intră şi Uniti.

Gadgetul din imaginea de mai sus, lăsând la o parte, iPad-ul mini, Mac mini-ul, iPhone-ul şi monitorul, poartă numele de Uniti şi, dacă nu era evident, este destinat în principal posesorilor de produse Apple. La bază este un stand pe care vă puteţi pune un iMac sau Macbook, iar când nu-l folosiţi, sub el puteţi ascunde o tastatură şi un mouse, pentru a avea în permanenţă un birou organizat.

Ca dotări, include două porturi USB 3.0 şi o ieşire audio de 3,5 milimetri, pentru a nu vă chinui să conectaţi periferice şi căşti în caz de nevoie. Incluse în pachet mai sunt două dock-uri laterale ce se ataşează prin magneţi şi care nu doar găzduiesc un smartphone sau o tabletă dar şi încarcă respectivele gadgeturi. Dacă nu aveţi iDevice-uri în dotare, dar aveţi o sensibilitate pentru culoarea argintie, merită să ştiţi că respectivele dock-uri includ şi mufe microUSB pentru alte telefoane.

La momentul redactării acestui material, proiectul şi-a depăşit deja targetul de finanţare de 45.000 de dolari, ajungând până la 55.000 cu 18 zile rămase. Pentru 110 dolari puteţi şi voi să vă achiziţionaţi stand-ul, iar pentru 160 de dolari primiţi un packet format din stand şi un dock. Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina de Kickstarter.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele