Chinezii „se dau peste cap“ și pregătesc Oppo N3 cu un design impresionant

Chinezii „se dau peste cap“ și pregătesc Oppo N3 cu un design impresionant

Oppo N3 este noul flagship pe care îl vom vedea din China. După ce primul model a surprins printr-o cameră rotativă, chinezii duc designul lui Oppo N3 mult mai departe. 

oppo n3 afis

Cum te asiguri că scoți cele mai bune selfie-uri cu cea mai bună cameră de telefon? O faci rotativă. Asta a fost ideea de design a Oppo N1, iar cu Oppo N3 merge mai departe. Din imaginile publicate deja de GSMArena vedem un telefon mai subțire, mai dreptunghiular, cu un design similar iPhone sau chiar Sharp și Lenovo. Camera a rămas rotativă, dar arată mult mai bine. Cât despre materiale, ar putea fi foarte bine să fie plastic care imită metalul (ca pe LG G3).

oppo n3

În octombrie, Oppo N3 va fi prezentat în Singapore, dar până atunci nu avem prea multe informații despre hardware. Pe lista de „dotări posibile“, putem trece în dreptul Oppo N3 un ecran de cel puțin 5 inci full HD (N1 avea 5,9 inci), un procesor de vârf de la Qualcomm, o memorie RAM de 2GB și o cameră foto de cel puțin 13 megapixeli. Oppo N3 va rula Android, dar este versiunea Color OS de la compania producătoare.

oppo n3 2

Ce se mai observă din pozele disponibile e că acea cameră va avea un bliț dual și mecanismul de rotire este mai puțin pasibil ruperii față de Oppo N1. În plus, Oppo N3 are difuzoarele (sau poate doar unul în partea dreaptă) integrate în modulul camerei. În final, se pare că Oppo nu renunță pe N3 la butoanele capacitive, trecând la cele virtuale din Android. De luna viitoare vom afla mai multe despre acest smartphone.

Oppo Find 7, la review

Înainte de Oppo N3, ne-a trecut pe la review Oppo Find 7. „Oppo Find 7 e regele de dincolo de zid, ca să facem o referire la «Urzeala Tronurilor». Ce avem aici nu e o chinezărie. Ce avem aici nu e un smartphone de duzină copiat. Ce avem aici e o firmă serioasă, care face gadgeturi excepționale. Vă voi spune de pe acum. Eu folosesc zi de zi un Oppo Find 5. Are defecte și avantaje, dar îmi place. E telefonul cu Android care-mi place cel mai mult“ – mai multe aici.

Citește și:
Etichete: