Oppo N1, telefonul cu o singură cameră foto, rotativă, la MWC 2014

Oppo N1, telefonul cu o singură cameră foto, rotativă, la MWC 2014

Oppo este un producător destul de cunoscut de smartphone-uri pentru piața din Asia.

Oppo N1
Foto: Playtech.ro (Oppo N1)

Spre deosebire de alți producători care se bazează pe design-ul celor mai populare smartphone-uri din lume, Oppo are și un design propriu și o echipă de dezvoltare care vine cu idei cel puțin interesante. Una dintre ele este camera foto rotativă de pe Oppo N1. Aflată în partea de sus, aceasta se poate roti la 180 de grade pentru a servi drept cameră pentru convorbiri sau pentru selfie-uri. În poziția normală, este folosită pentru fotografii.

Terminalul este destul de mare, cu un ecran de 5,9 inci, rezoluție Full HD. Este dotat cu un procesor Sapdragon S600, un Quad-Core la 1.7 GHz și dispune de 2 GB memorie RAM și 16 sau 32 GB spațiu de stocare. Greutatea este semnificativă, de 213 grame, însă este relativ normală pentru diagonala respectivă.

Oppo N1 rulează un sistem de operare ColorOS, unul proprietar, bazat pe Android 4.2, cu acces la magazinul de aplicații Google Play.

Prețul Oppo N1 nu era specificat. Oricum, nu este disponibil în Europa, motiv pentru care Oppo a și venit la MWC 2014, pentru a găsi importatori pentru dispozitivele sale. Importatorii și distribuitorii vor aștepta probabil până Oppo va aduce și o serie de smarpthone-uri cu conectivitate 4G.

Smartphone Oppo N1
Foto: Playtech.ro (Oppo N1)
Oppo N1
Oppo N1
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: