Oppo N1 – Noul smartphone cu abilitati de fotograf

Oppo N1 - Noul smartphone cu abilitati de fotograf

Dupa ce zilele trecute gaseam o asociere intre si noul varf de gama al chinezilor de la Oppo, am vazut si noul terminal.

oppo n1 cyanogenmod smartphone

Oppo N1 este numele unui gadget care a iesit in lumina reflectoarelor si care se straduieste sa rasune la nivel global. Nu este vorba de inca o chinezarie ieftina, ba chiar dimpotriva, este in top la acest moment, daca ne referim exclusiv la configuratia hardware.

Face parte din seria de dispozitive proprietare care integreaza obiectivele N Lens si panourile O Touch. Este construit in jurul unuii panou de 5,9 inci full HD 1080p si al unui SoC quad core de generatie recenta de la Qualcomm, Snapdragon 600 tactat la 1,7 GHz. Bateria este una dintre cele mai mari pe care le-am intalnit pana acum pe un smartphone, cu o capacitate de 3610 mAh, in timp ce camera are un senzor de 12 megapixeli si f/2.0.

Un plus semnificativ vine din sistemul optic amplasat in fata senzorului, care in acest caz particular este format din sase lentile.

Un alt concept original pe care nu l-am mai intalnit pana acum consta in posibilitatea rabatarii camerei la un unghi de 206 grade. Astfel, aveti o camera de 13 megapixeli si pe post de camera principala, si pe post de camera frontala. Conceptual, putem spune ca THL W11 este primul terminal din lume cu doua camere de 13 megapixeli, desi implementarea din Oppo N1 este una mai creativa. Punandu-se un accent destul de mare pe fiabilitatea sistemului rabatabil pentru intoarcerea camerei, s-a specificat ca respectivul modul a rezistat unui numar de 100 de mii de rotiri in testele companiei. Ca un mic detaliu, puteti apela si aplicatia de captura de la camera, in mai putin de 0,6 secunde, prin rotirea la un unghi mai mare de 120 de grade a camerei. Pentru o performanta remarcabila in lumina foarte scazuta fara blit, timpul maxim de expunere al noii camere este 8 secunde.

Vor exista mai multe versiuni preinstalate cu diverse sisteme de operare. Va exista o versiune cu ColorOS, noul firmware creat in-house de Oppo si o a doua creata in colaborare cu Cyanogen Inc. Ca urmare, e oficial, acesta va fi primul aparat din lume ce va putea fi achizitionat de nou din magazin cu un firmware CyanogenMod.

Cu un pret de la 570 de dolari, Oppo N1 va putea fi achizitionat in versiuni de 16 si 32GB. In ambele cazuri, va avea in pachet un switch pe Bluetooh pe care il puteti folosi pentru a declansa captura foto/video de la distanta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: