Oppo Find 7 și o nouă ironie la adresa Galaxy S5

Oppo Find 7 și o nouă ironie la adresa Galaxy S5

Pregătindu-se să-şi lanseze propriul vârf de gamă, Oppo Find 7, compania chineză s-a decis să ironizeze un pic proaspăt lansatul .

Oppo Find 7

De câteva săptămâni, circulă pe internet zvonuri cu referire la 7. Acesta este un smartphone de vârf al companiei chineze ce urmează să aibă parte de un eveniment de lansare pe data de 19 martie.

Deşi au scăpat şi oficialii companiei câteva detalii despre aparat pe internet, acum este prima oară când apelează la ironie pentru a-şi promova ipoteticul terminal. După cum ne-au obişnuit şi cei de la HTC şi Nokia la începutul săptămânii, Galaxy S5 este victima ironiei în imaginea de mai sus. Prin această metodă, Oppo vrea să-i descurajeze pe posibilii cumpărători ai noului vârf de gamă Samsung, orientându-i către propriul gadget.

Întâmplarea face ca cei de la s-ar putea să aibă dreaptate şi al lor Find 7 chiar să ,,dea de pământ” cu S5. În primul rând, este aproape sigur că va avea un panou cu o rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli şi că va folosi un Snapdragon 801, mai puternic şi mai eficient decât procesorul Snapdragon 800 din Galaxy S5. Astfel, chiar dacă nu vorbim de toate specificaţiile, măcar parţial, vârful de gamă al chinezilor, noul Oppo Find 7, va fi mai bun sau cel puţin la fel de bun precum creaţia Samsung.

În practică, dacă e să fim serioşi, specificaţiile nu prea contează, sunt convins că noul Galaxy S se va vinde ca pâinea caldă la nivel global. Problema cea mare este în China, unde Oppo este un jucător foarte important şi amatorii de specificaţii s-ar putea să analizeze fiecare detaliu înainte de a lua o decizie.

Citește și: