20 sept. 2014 | 11:15

Ofertă specială la OneDrive – cum să ai 30 de GB gratuit în Cloud

ACTUALITATE
Ofertă specială la OneDrive - cum să ai 30 de GB gratuit în Cloud

Microsoft a ascultat dorințele utilizatorilor săi și se concentrează și pe alte ecosisteme, nu doar cel propriu. Așadar, utilizatorii OneDrive au o ofertă limitată pentru a primi 30 de GB gratuit, stocare în OneDrive .

securitate-intimitate-Microsoft-Outlook-OneDrive-Launched_0_thumb.jpg

OneDrive este discul virtual de stocare oferit de Microsoft și toți utilizatorii, indiferent de platformă, pot primi la înscriere 15 GB de stocare gratuită. Cu ocazia lansării noilor iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Microsoft oferă 30 de GB de stocare gratuită pentru utilizatorii Apple.

Dacă v-ați instalat iOS 8, sunteți eligibili pentru această ofertă limitată, indiferent dacă aveți iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c sau alte dispozitive de la Apple, cum ar fi iPad-uri. Ce trebuie să faceți? Descărcați OneDrive de la acest link, faceți-vă cont sau autentificați-vă cu un cont Microsoft deja existent și setați opțiunea de Auto Upload. Aceasta vă va duce pozele din camera foto direct în Cloud-ul Microsoft. Vă recomandăm să evitați redundanța, așadar nu setați Auto Upload sau sincronizare cu iCloud sau cu Dropbox dacă alegeți să faceți asta pe OneDrive.

Microsoft a adăugat 15 GB de stocare deoarece mulți utilizatori s-au plâns de faptul că trebuie să șteargă foarte multe poze din telefon odată cu update-ul la iOS 8.

Oferta nu este disponibilă doar pentru cei cu iPhone și iPad, ci a fost extinsă și către Windows Phone, Android și Windows. Oferta este limitată până la finalul lui septembrie, așadar grăbiți-vă să primiți 30 de GB gratis pe viață.

Link-uri de download OneDrive

OneDrive pentru Windows Phone. 

One Drive pentru Android. 

One Drive pentru Windows. 

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele