Microsoft vine cu promoţii tentante pentru spaţiu pe OneDrive

Microsoft vine cu promoţii tentante pentru spaţiu pe OneDrive

În ultimii ani, OneDrive, care pe vremuri se intitula SkyDrive, a crescut foarte frumos, introducând un amalgam de beneficii tentante.

microsoft onedrive-promo

Pentru că începe să fie din ce în ce mai tentant să aveţi o soluţie de backup în cloud, cei de la speră să vă ,,corupă” să apelaţi la OneDrive. Nu de alta, dar la această oră chiar s-ar putea să vină cu cel mai bun raport preţ/funcţionalitate oferită.

Până de curând, pentru 100GB de spaţiu pe OneDrive trebuia să plătiţi lunar o sumă destul de generoasă de 7,5 dolari. Acum, aceeaşi cantitate de spaţiu costă 2 dolari. Pentru 4 dolari, în loc de 11,5$, primiţi nu mai puţit de 200GB de spaţiu în cloud.

Partea cea mai tentată a întregului volum de reduceri este dedicată însă utilizatorilor de Office 365. Cei care folosesc cu un abonament lunar primesc începând de astăzi 1TB de spaţiu. Partea de Office vizează toate tipurile de licenţe. Ca urmare, dacă aveţi de exemplu cea mai ieftină versiune, Office 365 Personal, pentru 7 dolari pe lună primiţi nu doar o licenţă Office, dar şi 1TB de spaţiu. Ca o comparaţie, pe Google Drive, vă costă 10 dolari pe lună doar 1TB de spaţiu. Dropbox, unul dintre cei mai importanţi jucători în acest domeniu al stocării în cloud, vă oferă, la aceeaşi bani, de zece ori mai puţin spaţiu.

Chiar şi cei care nu sunt încă dispuşi să investească în domeniul stocării în cloud vor avea de câştigat astăzi, având în vedere că în loc de 10GB vor primi 15GB de spaţiu gratuit. Această valoare este identică cu cea oferită de Google.