Primele imagini cu Microsoft Office 16

Primele imagini cu Microsoft Office 16

Microsoft pregătește lansarea Windows 9 la finalul acestei luni, dar și o versiune nouă pentru Microsoft Office. Imagini cu noua suită de programe au ajuns pe internet.

microsoft-office365_1tb-one-drive_thumb.jpg

Potrivit “The Verge”, Microsoft a început să distribuie Microsoft Office partenerilor săi deja și testerilor, pentru a vedea noile caracteristici.

Din câte se pare, Microsoft urmează să adauge o funcție numită Tell Me în versiunea de desktop. Tell Me e regăsit în aplicațiile de pe internet, numite Office Online. Tell Me funcționează ca o unealtă de căutare și ajutor, aducând aminte de Clippy, o agrafă ajutătoare care era celebră în versiunile anterioare ale softului.

Cu ajutorul Tell Me vom putea afla rapid cum să introducem imagini, să facem anumite comenzi în Excel sau să ne descurcăm în Power Point. E un motor de căutare intern.

office16tellme.0

Microsoft nu aduce modificări radicale softului. La nivel de design, o cerință a utilizatorilor Office 2013 a fost o interfață grafică întunecată, spre deosebire de cea albă de până acum. De asemenea, Microsoft va adăuga rotația automată a imaginii.

În cadrul Microsoft Outlook, gigantul din Redmond adaugă posibilitatea de a descărca mail-urile din ultima zi, 3 zile, 7 zile sau 14 zile. În actuala versiune, se poate descărca minimum o lună de conținut.

office2_1020_verge_super_wide

Noul Office se va numi Office 16.

 

Etichete: