27 aug. 2014 | 17:00

Ofertă nouă: Dropbox oferă 1 TB cu 10 euro pe lună

ACTUALITATE
Ofertă nouă: Dropbox oferă 1 TB cu 10 euro pe lună

Serviciul de stocare online Dropbox a anunțat modificarea tarifelor pentru produsele sale. Acum, Dropbox stă pe aceeași poziție ca și Google – 10 euro pentru 1 TB.

Dropbox foto razvan baltaretu/playtech
Până acum, Dropbox Pro a fost modificat pentru a oferi și mai multă stocare. De exemplu, Dropbox oferea 100 de GB pentru această sumă lunară până acum. De astăzi, Dropbox Pro costă 10 euro pe lună pentru 1 TB.

Tot conținutul urcat în Dropbox, care este un serviciu de stocare de fișiere online, este sincronizat atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile și poate fi accesat de oriunde. Cu Dropbox Pro putem să distribuim conținutul mai ușor, nu numai să avem o capacitate de stocare mai mare.

Dacă până acum un link distribuit unui colaborator nu putea fi protejat, Dropbox a introdus parola pentru fișiere distribuite. De asemenea, vom putea șterge orice fișier din Dropbox de la distanță, dacă telefonul sau tableta noastră au dispărut, fiind furate.

Dropbox Pro oferă alte caracteristici suplimentare față de versiunea gratuită, care oferă doar 2 GB inițial. Astfel, utilizatorii pot să seteze o dată de expirare pentru fișierele distribuite și au o viteză mai mare de transfer și download a datelor.

Puteți face rost de Dropbox Pro la acest link pentru 99 de euro pe an.

Dropbox pentru dispozitivele mobile poate fi descărcat de aici. 

Dropbox pentru desktop poate fi găsit aici. 

Alte servicii de stocare

Google Drive oferă aceleași caracteristici pentru aceeași sumă.

OneDrive de la Microsoft oferă 200 de GB cu 4 dolari pe lună.

Box oferă stocare nelimitată pentru 15 dolari pe lună și 100 de GB de stocare pentru 5 dolari pe lună pentru fiecare utilizator.

Cloud.Mail.Ru oferă 100 de GB gratuit.

Mega.co.nz oferă 500 de GB cu 10 dolari pe lună.

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele