Nvidia Shield cu 4G poate fi precomandată acum

, 17 Sep, 15:15

Pasionații de gaming pe tabletă pot precomanda acum Nvidia Shield, varianta cu 32 de GB stocare și conexiune 4G. Până acum, putea fi cumpărată doar varianta cu 16 GB de stocare și Wi-Fi.

Nvidia Shield Tablet (5)

Nvidia Shield folosește un Tegra K1, procesor cu 192 de nuclee GPU, și este singura construită în mod special pentru gameri. Ecranul este full HD, de 8 inci, cu difuzoare frontale pentru un sunet puternic. Tableta dispune de o husă care protejează ecranul și poate fi folosită drept suport pentru a obține cel mai bun unghi de vizionare.

Tableta cu 4G și 32 de GB stocare costă 399 de dolari și poate fi precomandată de pe site. Cei care vor varianta Wi-Fi de 16 GB o pot achiziționa de pe site-ul oficial cu 300 de dolari.

Nvidia a construit și un controller wireless, care oferă precizia, latență scăzută și ergonomia de care gamerii au nevoie. Shield Wireless e un controller care permite montarea tabletei pe suport și putem juca ca pe consolă.

Nvidia Shield Hub permite accesul standard la 200 de jocuri optimizate pentru această tabletă. De asemenea, are și Half-Life 2 preinstalat și Netflix.

Funcționalități oferite de Nvidia Shield:

PC Streaming: Prima tabletă care poate face streaming de jocuri de pe un PC (desktop sau laptop), folosind tehnologia Nvidia GameStream compatibilă cu seria de procesoare grafice Nvidia GeForce GTX.

Nvidia GRID Cloud Streaming: Prima tabletă care poate face streaming de jocuri din cloud. Utilizatorii găsesc pe Nvidia GRID cloud gaming beta, disponibilă excluziv pentru utilizatorii Shield din Carolina de Nord, o librărie de jocuri PC pe care le pot salva în cloud.

Twitch și Nvidia ShadowPlay: Prima tabletă cu ShadowPlay, o funcționalitate avansată de înregistrare, care permite utilizatorilor să salveze și să distribuie pe platforma Twitch cele mai importante momente ale jocului. În plus, tableta Shield este echipată cu o cameră frontală de 5MP care oferă o imagine îmbunătățită a gamerului în timpul sesiunii, aceasta putând fi suprapusă peste secvențele difuzate pe Twitch către prieteni sau către adversarii din întreaga lume.

Console Mode: Prima tabletă care dispune de Nvidia Console Mode, ce transpune gameplay-ul de pe tabletă pe ecranul generos al televizorului. Utilizatorii își pot conecta controller-ul wireless Shield pentru a se juca relaxați, așezați pe canapea,orice joc disponibil pe PC sau pe platforma Android, pentru a naviga pe Internet sau pentru a urmări filmele preferate la o rezoluție nativă 1080p HD.

Puteți citi mai multe impresii playtech.ro despre tableta Nvidia Shield în acest articol publicat de la conferința Gamescom 2014.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail