Noul Oppo N3 va avea senzor de amprentă

Noul Oppo N3 va avea senzor de amprentă

Informații în legătură cu viitorul Oppo N3 apar atât de repede încât este foarte greu acum să le separi pe cele adevărate de cele false.

oppo_teaser_camera_blowout-640x640

Zvonuri, poze, teasere și leak-uri, toate acestea se regăsesc într-un flux continuu și aparent neîncetat de informații în legătură cu Oppo N3. Informațiile vin de la surse pe cât de numeroase, pe atât de variate, de la utilizatori anonimi până la însăși compania chinezească. Aceștia pare să fie chiar mai nerăbdători decât noi și ne arată constant noi aplicații sau caracteristici ale lui Oppo N3.

Nici magazinele din China nu mai au răbdare iar datorită unor semne afișate la vitrinele acestora am reușit să aflăm alte detalii importante ale lui Oppo N3. Conform celor de la GSMArena, telefonul va avea astfel un ecran de 5,5 inci iar rezoluția acestuia va fi full HD, de 1.920 x 1080 pixeli. Se pare că Oppo nu vrea să introducă ecranele QHD în seria N încă, așa cum a făcut-o la cealaltă gamă de succes a lor prin lansarea lui Find 7.

Camera foto de 16 megapixeli a telefonului este rotativă, la fel ca și la cealaltă iterație din seria N, însă de data aceasta nu va mai trebui să mișcați singuri camera când veți vrea să vă faceți un selfie. Aceasta va fi ”motorizată” și își va schimba singură poziția.

Un alt element important este senzorul de amprente care își face apariția pe N3 și care poate fi observat foarte ușor într-o poză publicată de cei de la Oppo pe pagina lor de Facebook. Nu se știu însă prea multe despre ce veți putea realiza cu el în afară de deblocarea telefonului și nici despre modul în care va funcționa (prin glisare sau clasic).

Telefonul va costa aproximativ 700 de dolari dacă este să ne luăm după pozele surprinse în magazinele de China, fapt ce ar plasa Oppo N3 printre telefoanele mai scumpe de pe piață. Mai este doar o săptămână până la anunțul oficial, iar cei de la Oppo deja au epuizat aproape toate informațiile. Sau poate ne păstrează o surpriză mare pentru final.

Citește și: