14 nov. 2014 | 08:30

Nexus 6 iese cu o autonomie de invidiat din primele teste

ACTUALITATE
Nexus 6 iese cu o autonomie de invidiat din primele teste

Nexus 6 are o autonomie foarte bună, după cum reiese din primele teste derulate de PhoneArena.

Nexus 6 e un phablet cu ecran de aproape 6 inci care a înregistrat deja review-uri pozitive. Până la această oră însă, nu aflasem cât de bine stă la capitolul autonomie relativ la alţi grei din industrie care se află deja pe piaţă. Pentru a ne lămuri pe marginea acestui subiect, cei de Phone Arena au realizat .

Foarte mulţi au fost curioşi cât de capabilă este bateria de 3.220 de mAh din interiorul noului gadget să vă ţină departe de priză. Răspunsul a fost obţinut printr-un script automatizat menit să simuleze traficul online pe care îl realizează un internaut într-o zi obişnuită. După cum se poate observa şi în imaginea de mai jos, rezultatele nu sunt deloc dezamăgitoare. Cu 7 ore şi 53 de minute, într-un clasament ce conţine cele mai recente telefoane high-end, Nexus 6 a ocupat poziţia a cincea, după Galaxy Note 4, Huawei Ascend Mate 7, Xperia Z3 şi Xperia T2 Ultra. În acelaşi timp, a ieşit în faţa unor aparate precum HTC One M8, iPhone 6 Plus sau LG G3. Primul clasat în top după noul Nexus, One M8 este mai slab cu 40 de minute la capitolul autonomie.

În mod evident, această valoare numerică nu este sub nici o formă bătută în cuie. Ţine doar de stilul vostru de utilizare cât de mult rezistă bateria unui telefon. Dacă vreţi să vă ţină mai mult, tăiaţi din luminozitatea ecranului şi, în loc să staţi pe Facebook sau Twitter, rezumaţi-vă doar la apeluri telefonice şi SMS-uri.

nexus-6-battery-640x397

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele