Primul smartphone Microsoft Lumia e un entry-level foarte ieftin

Primul smartphone Microsoft Lumia e un entry-level foarte ieftin

Scăpat zilele trecute pe internet prin câteva imagini, 535 pare să fie noul terminal entry level preinstalat cu Windows Phone 8.1.

lumia-535-3

Nokia Lumia 520 continuă să fie cel mai popular smartphone cu Windows Phone. Lumia 530, urmaşul acestuia, nu a făcut la fel de multe valuri, dar este un dispozitiv cu performanţe decente. Pentru că nu vor să neglijeze segmentul low end, cei de la Microsoft se pare că lucrează la un nou dispozitiv Lumia din seria 500. Acesta va purta numele de Lumia 535 şi tocmai a ajuns pe internet într-un format neoficial.

Dispozitivul din imaginile alăturate ar putea ajunge în lumina reflectoarelor mâine, pe data de 11 noiembrie, într-un eveniment de lansare planificat de ceva timp de gigantul din Redmond. Ca specificaţii posibile, gadgetul de mai jos ar putea fi construit în jurul unui Snapdragon 200 de la Qualcomm tactat la 1,2 GHz, cu 1GB de memorie RAM şi un spaţiu intern de 8GB. Display-ul de rezoluţie qHD va avea diagonala de 5 inci, iar cele două camere vor avea 5 megapixeli pe spate, respectiv VGA pentru selfie-uri. Va suporta funcţionarea cu două SIM-uri simultan, în timp ce bateria de 1.900 mAh ar trebui să fie suficientă pentru a vă ţine o zi întreagă departe de priză fără dificultăţi. Greutatea de 145,7 grame este de asemenea o posibilitate pentru noul Microsoft Lumia 535.

Cum era de aşteptat, specificaţiile înşirate mai sus confirmă din nou că . Mai rămâne să aflăm un preţ exact şi o dată de lansare pentru a spulbera orice aură de mister a noului aparat.

lumia-535-2

lumia-535-1-360x640

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: