Primul telefon Microsoft Lumia va fi anunţat pe 11 noiembrie

Primul telefon Microsoft Lumia va fi anunţat pe 11 noiembrie

Deşi s-a vorbit mult despre decesul Nokia, abia odată cu lansarea primului , telefoanele finlandezilor vor intra în istorie.

Microsoft Lumia 11.11.2014 fara Nokia

În ultimele săptămâni s-au înteţit semnificativ zvonurile legate de un prim smartphone Microsoft, fără branding Nokia. Deşi de la achiziţia diviziei de telefoane Nokia de către gigantul din Redmond au mai fost lansate aparate noi, acest telefon va fi consemnat în istorie din două puncte de vedere. Este primul telefon ce va fi comercializat sub brandul Microsoft şi, de asemenea, este primul dispozitiv pe spatele căruia cuvântul Lumia nu va mai fi însoţit de Nokia.

Printr-o postare recentă pe blogul Nokia a fost detaliat faptul că oficialii Microsoft vor ieşi în faţă cu un nou telefon pe 11 noiembrie. Într-o mică parte, gadgetul este ilustrat în imaginea de de mai sus. Această captură ne oferă informaţii referitoare la una dintre posibilele culori sub care va fi comercializat. De asemenea, poate fi observată camera frontală a smartphone-ului.

Deşi nu se cunoaşte încă numele său oficial, este foarte probabil ca aceasta să fie care a început să circule pe internet în urmă cu ceva timp. Respectivul nu e nici pe departe un telefon high end, dar are specificaţii decente. Are un display HD de 5 inci, iar partea de procesare este asigurată de combinaţia dintre un Snapdragon 200 de la Qualcomm tactat la 1,2GHz, 1GB de memorie RAM şi 8GB de spaţiu. Camera principală este 5 megapixeli, iar cea frontală se rezumă la capturi VGA. Autonomia, dacă se confirmă, ar trebui asigurată de un acumulator cu o capacitate de 1.900mAh.

Mai sunt doar câteva zile până marţi, 11.11.2014. Rămâne să ne lămurim în respectivul context dacă Microsoft vrea sau nu să rupă bariere de popularitatea cu primul său telefon.

Achiziție: Cel mai bun smartphone Nokia pe care îl poți cumpăra în prezent este Lumia 930. Cel mai accesibil este Lumia 530. Sistemul de operare este același, dotările sunt diferite. De asemenea, mai poți alege și un phablet Lumia 1520, dacă vrei un ecran mai mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: