LG MiniBeam este proiector „de buzunar“

LG MiniBeam este proiector „de buzunar“

În încercarea de a crea cât mai multe gadgeturi purtabile performante, cei de la LG ne-au pregătit  LG MiniBeam.

lg Bluetooth Mini Beam Projector

În urmă cu câţiva ani au fost lansate primele pico proiectoare într-o piaţă ahtiată după astfel de gadgeturi inovative. Din păcate, interesul pentru ele a scăzut rapid, deoarece puterea luminoasă de care erau capabile se afla în spatele unor imagini proiectate de o calitate îndoielnică.

Între timp, tehnologia a evoluat, iar cei de la LG vor să-şi încerce norocul cu un gadget cu numele de cod PW700 sau LG Bluetooth MiniBeam Projector. va fi disponibil în diferite colţuri ale Europei începând cu luna septembrie a acestui an. Componenta Bluetooth este una foarte atractivă în acest context, deoarece permite conectarea proiectorului fără fire la un sistem de boxe sau la o pereche de căşti compatibile.

Află și despre: LG va lansa primul său monitor curbat. În 2008, Alienware prezenta în premieră un așa dispozitiv

Are doar 580 de grame şi puterea sa luminoasă de 700 de ANSI lumeni este mai mult decât decentă, dacă îl veţi folosi pentru vizionări sau prezentări într-o cameră întunecată. Contrastul de 100.000:1 se justifică prin folosirea LED-urilor ca sursă de lumină. Cea mai importantă la un astfel de gadget mi se pare rezoluţia nativă, iar 1.280 x 800 este mai mult decât decent pentru orice tip de conţinut. Apropo de conţinut, acesta poate fi trimis prin WiDi, Miracast sau HDMI de la notebook-uri, smartphone-uri, tablete sau orice alte dispozitive mai mult sau mai puţin portabile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI