LG reinventeaza ideea de proiector short-throw cu Hecto

LG reinventeaza ideea de proiector short-throw cu Hecto

au inceput sa faca publice unele dintre produsele care vor tine capul de afis la CES iar proiectorul LG Hecto se afla printre ele.

lg Hecto Laser TV proiector

Desi este greu sa reinventezi semnificativ , LG s-ar putea sa atraga un public destul de larg cu noul sau Hecto Laser TV. Imbunatatind semnificativ ideea de imagine foarte mare de la distanta mica, Hecto functioneaza pe un sistem proprietar al celor de la LG de tip ultra-short throw. In practica, noua creatie a companiei sud coreene poate genera o imagine de 100 inci in diagonala de la doar 56 centimetri distanta fata de panou.

Trecand peste abilitatile de proiectie ale lui Hecto, dispozitivul din imagine mai are cateva atuuri in maneca. Vine cu un tuner digital, doua difuzoare integrate de 10 W, 3 porturi HDMI si abilitati de Smart TV ce . Pentru amatorii de comunicatii wireless, nu lipseste nici compatibilitatea cu standardul Wireless Display sau Miracast. Toate acestea, in contextul in care aparatul nu are mai mult de 5,7 inci in cel mai inalt punct al sau. Constrastul specificat este de 1.000.000:1 iar durata de viata a sistemului laser folosit la proiectie are o viata de 25.000 de ore.

Detalii legate de pret si disponibilitate vor fi facute publice, cel mai probabil, la Las Vegas in mai putin de 2 saptamani.