LG G Watch R – este oficial și este rotund [VIDEO]

E o zi plină pentru pasionații de gadgeturi purtabile. După ce Samsung a prezentat Gear S, cu funcție de telefon, LG a prezentat G Watch R, ceasul inteligent circular.

LG_G_WATCH_R1

După ce a lansat primul ceas cu Android Wear, LG G Watch, sud-coreenii au prezentat astăzi și varianta sa circulară, inspirată de Motorola Moto 360 și care-și va face debutul public la IFA 2014 la Berlin.

LG G Watch R seamănă cu un ceas obișnuit, ceea ce poate fi util pentru clienții care caută ceva mai elegant. Este primul dispozitiv din lume cu un ecran P-OLED (plastic OLED).

Brățara pe care este pus ceasul inteligent este făcută din piele și totul dă impresia unui ceas obișnuit. Una dintre marile probleme ale dispozitivelor inteligente purtabile era faptul că nu arătau foarte naturale. Acum, odată cu display-ul circulat și cu Android Wear, lucrurile acestea au fost rezolvate.

Un preview despre Android Wear (în engleză) puteți vedea mai jos. 

 

Specificațiile tehnice sunt destul de simple, dar pe un ceas inteligent nu e nevoie de mai mult. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 400 la 1,2 Ghz, display-ul este de 1,3 inci, iar capacitatea de stocare este de 4 GB. Ceasul are o memorie RAM de 512 de MB și o baterie de 410 miliamperi.

Sistemul de operare pe care rulează este Android Wear, compatibil cu smartphone-urile cu Android 4.3 sau mai noi. Are nouă senzori, printre care și unul cardiac și este rezistent la apă și la praf.

LG G Watch R va fi disponibil pe unele piețe în trimestrul al patrulea din 2014, iar prețurile și detaliile vor fi anunțate mai aproape de lansarea pe piață. playtech.ro va fi la IFA 2014 la Berlin și vă vom aduce un hands-on cu dispozitivul inteligent al sud-coreenilor.

15:27 28.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video