Samsung pregăteşte cel mai mare televizor flexibil pentru IFA 2014

Samsung pregăteşte cel mai mare televizor flexibil pentru IFA 2014

Pentru că au concurenţă pe , cei de la Samsung vor să iasă în evidenţă prin TV-uri flexibile.

samsung ifa 2014 bendable-tv

După ce a făcut valuri la CES în Las Vegas cu o serie impresionantă de Smart TV-uri 4K de dimensiuni generoase, Samsung şi-a propus să repete impactul şi la IFA 2014, cu noi modele din aceeaşi gamă. Producătorul coreean a confirmat deja într-un cadru oficial că va înfăţişa la Berlin ,,cel mai mare Ultra HD TV flexibil din lume”. Dacă vreţi să vedeţi despre ce este vorba, nu mai trebuie să aşteptaţi decât câteva zile, până când va începe IFA în prima săptămână a lunii septembrie.

Vizavi de lansarea efectivă, plecând de la zvonuri, după ce, în urmă cu 2 luni, Samsung a lansat UHD TV-ul flexibil de 78 de inci, este foarte probabil ca de aceasta dată să mărească diagonala până la valoarea de 105 inci, aproximativ 2,66 metri, dacă preferaţi sistemul metric de măsură. Acesta va fi dotat cu cele mai noi tehnologii de postprocesare ale producătorului, inclusiv UHD Dimming şi un panou Black Crystal pentru culorii vii şi un contrast sporit.

În ceea ce priveşte nivelul de flexibilitatea de care vorbeşte Samsung, merită să aveţi în vedere că acestea nu sunt televizoare pe care le faceţi sul şi le luaţi în concediu. În schimb, este vorba de nişte TV-uri obişnuite care, prin apăsarea unui buton de pe telecomandă, se curbează, devenind similare cu TV-urile curbate pe care le-aţi văzut probabil într-un mall în ultimul an. Ca de obicei, preţurile care se vehiculează pentru aceste televizoare nu le fac foarte accesibile pentru oamenii obişnuiţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: