Minuum, cea mai interesantă tastatură, debutează pe ceasurile cu Android Wear [VIDEO]

În teorie, ar putea părea imposibil să folosiţi o pe un smartwatch. Cei de la Minuum vă demonstrează însă contrariul.

Minuum-on-the-Omate-TrueSmart

Utilizatorii de Android care au dezvoltat o pasiune pentru experimentarea utilităţii unor , sigur au auzit de Minuum. Aceasta din urmă este o tastatură gândită pentru a ocupa un spaţiu cât mai mic pe telefonul vostru, fiind în acelaşi timp perfect funcţională.

Pentru că nicăieri nu există mai puţin spaţiu utilizabil pe un ecran decât pe un smartwatch, aceeaşi echipă care în urmă cu câteva luni demonstra o tastatură virtuală pentru Google Glass, acum vizează Android Wear. Clipul de mai jos este o dovadă a unei versiuni beta a tastaturii dedicata ceasurilor inteligente.

Deşi în domeniul gadgeturilor purtabile comenzile vocale sunt la ordinea zilei, pentru accesat aplicaţii sau scris mesaje şi emailuri, Minuum speră să schimbe această realitate. Viziunea lor de tastatură pentru smartwatch-uri implică o singură linie de caractere care include tot alfabetul şi care se bazează, în mare parte, pe un algoritm avansat de autocorectare şi sugestii. Sistemul, evidenţiat de altfel şi în captura de mai sus, se pare că funcţionează suficient de bine cât să-şi depăşească deja condiţia de proiect.

Dacă sunteţi deja posesori de Android Wear şi vreţi să experimentaţi noua tastatură virtuală, puteţi avea acestă posibilitate după ce v-aţi înscris la această adresă.

Alexandru Puiu
08:50 16.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video